EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Igapäevane näohooldus - Minu üks, kaks kolm.

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Enne kui ma postituse juurde jõuan, pean ära nentima kui kohutavad on meie kortermaja aknad.. Neid ise pesta ei ole võimalik ja ilmselt korraldab haldusfirma nende puhastuse alles kevadel. Just selliseid pilte tehes paistab see kõige hullemini välja. Pääääris kohutav. Ma juba nii ootan seda, et kevadine päike meie korterisse kumab.. Läbi selge aknaklaasi muidugi!

image

Aga.. Et postitus väga pikaks ei veniks siis hakkan parem kohe peale. Ei ole mingi saladus, et minu elus oli üks üsna stressirohke periood ning koos lisakilodega tulid ka vistrikud. Mu näonahk ei olnud pooltki seda mis ta oli varasemalt või nüüd. Tekkisid täitsa valulikud nahaalused punnid. Nende vastu võidelda oli üpris keeruline. Veel enam, et nad ei tekkinud mitte ainult näole vaid ka seljale.

Jälgides rohkem toitumist ja tehes trenni lõid nad alguses veel rohkem välja.. Aga eks seda sellepärast, et keha pidi kogu mürgi ju endast välja ajama. Hakkasin pöörama rohkem tähelepanu nahahooldusele. Väga suur maskitaja ei ole ma kunagi olnud ja ega tegelikult õhtune nahahooldus pole samuti mu lemmikute killast. Tahaks ju alati kiiiiiirelt tuttu minna. 

Minu elupäästjateks on olnud need kolm toodet.

Garnier Micellar Cleansing Wash

Selle toote sain Garnierilt kingituseks. Jumal tänatud, et sain! Varem kasutasin garnieri ühte teist meigieemaldajat. See oli sellise õlise koostisega erinevalt micellar veest. Sellega võtan maha kogu näo ja silmameigi. Selle suur pakend on mugav, sest need pisemad potsikud kulusid mul üsna kiiresti. Great job Garnier!

Clean & Clear blackhead clearing cleanser

Seda soovitas mulle tegelikult Kristo. Ta on seda juba pikka aega kasutanud ja tõesti mitte asjata. Lisaks sellele, et ta aitab ära hoida uute punnide/mustpeade teket, aitab ta võidelda tegelikult ka olemasolevatega. Ma küll usun, et see kuidas meie seda kasutame ei ole õige.. aga see toimib! Kui tekib mõni valulik/vähem valulik punn siis on hea tootega koos olevat vatitupsu hoida punni kohal nii kaua kui see väheke kipitama hakkab. See aitab punni ära kuivatada ja juba järgmisel/ülejärgmisel päeval on seis palju parem.

Lumene Vitamin C elixir 

Talvel jääb minu puhul tavalistest kreemidest vajaka. Minu põsesarnadel ja otsaees olev nahk läheb väga kuivaks ja hakkab ketendama. Siiani pole miski paremini aidanud kui see. Kasutan seda ka kaelal ja dekolteel. Teadaolevalt on ju just need osad kehast need, mis kõige kiiremini vananevad. Korralik naha niisutamine seal piirkonnas aitab väheke ära hoida neid tulevasi kortsukesi. 

Milline on Teie nahahooldus? Kas ka Teil kipub ta korrast ära minema stressirohkel perioodil? Kuidas oma punnikestest võitu saate?

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Triinu Liis Igapäevane näohooldus - Minu üks, kaks kolm.