EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Fitness // 25 min. kogu keha aeroobne treening + toitumisnipp

Postitas blogisse: Genefic
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Tee ise müslit!
Kunagi ammu-ammu, kui tervislikust toitumisest ei teadnud veel peaaegu keegi mitte midagi, olin ma suur müsli sõber. Kui lõpuks aimu sain, mida kõike poe müslid sisaldavad, ma neid enam nii väga ei tahtnudki. Mingi aeg saabusid müüki ka ilma suhkru ja E-deta variandid, aga need on nii mõttetult kallid ja tegelikult ei maitsenud ka sugugi hästi. Nii mu müsli söömine soiku jäigi.
Ma ei tea, miks ma arvasin, et ise müslit teha on üks suur raketiteadus või üldse ilmvõimatu. :) Igatahes, täna läks järjekordse karahelbepudru keetmise asemel mul peas üks tuleke põlema ja kusagilt ajusopist tuli lagedale mõte, et kaerahelbed = müsli! Segasin sellest, mis kodus oli kokku vägeva granola ja ei saaks rohkem rahul olla! 


image
Ma ei teagi, kuidas eesti keeles seda asja kutsuda, sest müsli on tegelikult ju kuumutamata toode, aga kuna ma granola´le eestikeelset vastet ei tea, siis jäi müsli. Teha saab seda peaaegu kõigest, mis kodus leidub, mina kasutasin järgnevaid aineid...
image
Kahe klaasi kaerahelveste (soovitatavalt täistera ja mitte kiirkeedu) kohta võtsin umbes 2 sl. kookoshelbeid, ½ klaasi pähklleid, 5 datlit, 2 tl. kaneeli ja natuke soola. Pähklid panen tavaliselt väiksesse kilekotti ja kolgin puust pudrunuiaga läbi, siis ei ole vaja mingit purustamis aparaati kapist välja võtta. Segasin kuivained omavahel, millele lisasin paar sl. sulatataud mett ja sama palju oliivõli. 
image

Ladusin kõik pannile ja küpsetasin 175 kraadises ahjus umbes pool tundi, vahepeal paar korda segades, et asi küpseks ühtlaselt. Jahtunud müsli pistsin purki, kus see peaks säilima nii umbes paar nädalat, aga kuna praeguseks on see juba pooltühi, siis...

image

Müslisse võib paanna veel näiteks: päevalille-, või kõrvitsaseemneid, kookosrasva, vahtrasiirupit, pähklivõid, kuivatatud banaane/kirsse/ploome, isegi purustataud banaani. Nimekiri on lõputu.

image

Ma teadsin, et seda Nutella purki läheb mul millalgi vaja. :)

image

Mulle meeldib müslit süüa maitsestamata jogurtiga, lisaks puuvilju/marju, aga muidugi sobib hästi ka piima, keefiri või muu taolisega. Niisama krõbistada on ka päris mõnus. 

image
image
Kas proovite tänase treeningu järgi?
Kas olete ise müslit teinud?
image

Praeguseks kõik, olge armsad!♥


imageimage

Olen Pille-Riin, 30+ šopahoolik Tartust, kes püüab elu mitte liiga tõsiselt võtta. ;) Minu blogist leiad postitusi ilu-moe-toidu-kodu vallast. Loodan, et meeldib! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Pille-Riin Fitness // 25 min. kogu keha aeroobne treening + toitumisnipp