EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

It's not a matter of IF I will reach my goal, but only WHEN

Postitas blogisse: Hearts of Cashmere
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

LÕPUKS olen ma tagasi kodus, trennijärgne lõuna söödud ning mul on aeg tõsiselt puhata. Eilsest olid küll lihased igat pidi valusad, aga sellegipoolest sai täna hea jala- ja seljapäev tehtud. Ma armastan jõusaalis käimist, aga kurat, see röövib ikka tohutult aega. Kuigi täna polnudki õues veel täiesti pime, kui uksest välja astusime, mis tegi ikka rõõmsaks küll. Ma kujutan ette kuidas varsti on energiat ka palju rohkem tänu sellele, et õues aina valgemaks läheb ja ma ei suuda seda ära oodata!


Kevade saabumine on juba seetõttu nii ootamist väärt, et meie kallis jõusaal peaks päris valmis saama. Juttude järgi pidi palju uusi masinaid tulema, nii et ilmselt tuleb võimalusi veel rohkem juurde. Super, super, super!

Btw, 10 päeva pärast on CHEAT DAY! Peale jõule võtsime selle toitumise jälle rohkem käsile ja sellest ajast saadik pole väga endale midagi lubanud. Ainuke kord oligi 2. jaanuaril, kui puht juhuslikult peale pidu mäkki läksime. Ja siis teadsime kohe, et enne veebruari ei patusta. Kuna 10ndal saab minu algav põrgulik töönädal läbi, siis sai just see kuupäev valitud ja ausalt, ma ootan seda nagu sünnipäeva :D. Kõik toidud on juba peas välja mõeldud... Aga selleni peame tublisti vastu! Ja ilmselt tuleb see kuupäev üsna ruttu, sest nagu juba mainisin, on alates homsest mu tööväline elu põhimõtteliselt olematu. 2 vaba päeva küll on, aga kuna needki järjest pole, siis ma ilmselt väga puhata ei saagi. Aga I know I can make it!! :)

Teie aga nautige veel nädalavahetust!

image image

Minu nimeks on Liis ning olen 19-aastane neiu, kes armastab blogimist ning jagab seal kõike, millest elus rõõmu tunneb. Enamasti seondub see kas moe, spordi, toidu või ilumaailmaga, kuid esineb ka postitusi lihtsalt minu igapäevasest elust. Loodan, et ka sina leiad minu blogist midagi huvitavat - head lugemist!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Liis Paalits It's not a matter of IF I will reach my goal, but only WHEN