EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Spending Free Month

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Kas olete kokku lugenud kui palju teil igakuiselt raha nn “nice to have” asjadele kulub? Asjadele, mida te tegelikult ei vaja ja mida ostate emotsiooniajel?
Pean tunnistama, et mul kulub ikka päris palju ühes kuus asjadele, mida ma otseselt ei vaja, kuid ostan hetkeemotsiooni tõttu. Mu riidekapis on vaba ruumiga väga kitsas, jalatsikapp täiesti täis ning kosmeetikat (kallimat sorti, muide) nii palju, et see läheb vanaks enne kui selle ära kasutada jõuan. Šopahoolik, I know.


Nüüd otsustasin, et teen veebruarikuust kuu, mil ma ei osta ühtegi “nice to have” asja. Ma ei loodagi, et minu tarbimata jätmine maailma suurele šoppamisele mingi mõju on, kuid äkki jagab mõni teist sama seisukohta, et me tarbime lihtsalt liiga palju, tarbimise enda pärast ning liitub minuga raha säästmiseks. Ja jube hea tunne on, kui kontol on piisavalt sääste, et keerulisematele aegadele vastu panna või minna reisile siis, kui tahad. Lisaks annab “ülemuse p**** saatmise fondi” omamine uskumatu kindlustunde ;))
Kas on veel liitujaid “säästukuuga”? :)IMG_2763.JPG
***
Have you ever counted how much money you spend in month to “nice to have” things you really don’t need? Things that you buy based on the moment and emotion? I have to admit that I buy a lot of such things, my wardrobe is full (read: no free space available), shoe shelves are full as well; and I have probably more cosmetics (expencive mostly) that get’s old before I finish them.
Now I decided that I won’t spend anything in February that I don’t really need. I don’t keep in mind food, transportation or something similar. Just those things that I have used to buy based on emotions (clothes, shoes and cosmetics mostly). I don’t think that my move has any positive impact to overall spending in the world, but I hope that some of you shares my thoughts and joins me in this month :) Plus the feeling if you have enough money saved and you can travel whenever you want or buy whatever you want is priceless. Let’s save some Euros together this month?
What you think, will you join me?

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Spending Free Month