EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Tahad virtuaalset verd? Tee endale Ask.fm-i konto!

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Vanasti oli vaja tüli üles võtmiseks või nägemiseks kodust välja minna, nüüd on asi palju lihtsam: istud jalad tagumiku all diivanil ja lükkad telefonist Aski lahti. No ma ei tea mis värk on, aga mulle tundub just viimasel ajal on Ask solvangute lainel eriti aktiivseks läinud. Jah, mul endal on ka Ask, aga põhiliselt selleks, et teisi jälgida. Pole minule imelike küsimusi tulnud ega midagi. Noh, jälgijaid mul ka kõigest neli ja ilmselt on need mõistlikud inimesed.

 

Muidugi, hetkel mu Ask kuskil ei ripu ka, et kõik küsida saaks. Eks ma tegelikult seetõttu oma Askiga ei liputagi, et veidi hakkasin seda teiste Aske lugedes kartma. Ei, asi pole selles, et ma ei kannataks kriitikat! Aga minu silmis ei lähe jälkused ja solvangud teps mitte konstruktiivse kriitika alla.

Eks Ask ongi paljude jaoks mõttetu koht, aga mõni lihtsalt vastab nii kenasti ja pikalt kõigile küsimustele, et kohe lust on lugeda.

Aga selles mõttes on tore jah, et anonüümsed poriga loopijad saavad end lõdvaks lasta ja oma mõtlematute üllitistega teistel tuju rikkuda. Ma saan aru, et on inimesi, kellel on teiste arvamusest 100% ükskõik, aga kas on vaja inimesele öelda, et sul on persenägu? Ma muidugi ei kujuta päris hästi ette, milline see välja peaks nägema, aga see selleks.

Anonüümsete vabandus on muidugi see, et ise ronis "avalikuse" ette, nüüd kannatagu ja talugu. Aga milleks öelda lapse kohta halvasti(mingi aeg solvati mõne blogija lapsi - ma ei tea kuidas seal praegu olukord on)? Aga no tõesti, täiskasvanud inimene läheb ja solvab last?

Milles on blogija laps süüdi? Ma saan aru, et tegelikult ei peaks lapsi üldse interneti kiskuma, enne kui nad ise enda eest otsustada suudavad. (Viibutasin praegu endale näpuga!) Ma küll üritan hoida selle koha pealt väga tagasihoidliku joont, aga iseasi on see, kuidas see välja kukub ja kuidas teised asja näevad. Ma tean, et mõni tahaks rohkem lugeda ja näha, aga kuna parooli võimalust bloggeris pole, siis jääb see ära.

Milleks siis lapsi solvata? Võib-olla, et lihtsalt ei osata enam midagi muud halba öelda aga vait ei suudeta olla. Küsijad näevad, et solvangud aski omanikule ei mõju ja võtavad siis lapse ette. Laps on ikkagi iga lapsevanema hell koht ja see läheb alati korda.

Mul on lausa viis jälgitavat. Olen aegade jooksul väga negatiivsete küsimustega kasutajad Askist eemaldanud. Minu arust on mõnes askis asi lausa nii üle piiri läinud, et ma ei viitsi iga päev ühele inimesele esitatud 100 ebainimliku küsimust või tohutul hulgal solvanguid läbi sirvida. Nende vahele kaovad lihtsalt toredamad ja asjalikumad küsimused-vastused ära.
Ma lihtsalt tahan oma ilusas kohevas roosas mullis edasi elada :D

image

Kas teie kasutate Aski ja milleks?


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Tahad virtuaalset verd? Tee endale Ask.fm-i konto!