EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Kuidas mul trenniga ja söömisega läheb

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei!

Kõigepealt räägiks nii öelda oma trenni tegemisest. Need kes mind teavad, teavad ka seda, et söömise ja treenimise koha pealt olen ma ikka päris nõrk ja iseloomutu. Lihtsalt ei saa seda õiget hoogu sisse. Olen ju päris tihti oma "treeningutega" ja "toitumisega" alustanud ja peale 1-2 päeva on asi juba ammu unustatud :D

 

Ega ma ei saa ju end kiitmata jätta. Kujutate ette, ma olen juba nädal aega õhtuti erinevaid jõu- ja ilunumbreid teinud. Nojah, üks puhkepäev oli. Mitte et millestki nii hirmsasti puhata oleks vaja olnud, aga eks kulus ära ikka. Pole vist vaja mainida, et peale igat trenni otsin peegli ees keerutades tulemusi? :D Jah, ma tean küll, et vara veel!

Täna teen jälle oma kava läbi ja ma lausa ootan seda. Eks paljut oleneb ka sellest, et harjutused on mul üsna lihtsad ja tõhusad välja valitud. Ega siis kohe alguses saa ilma aruta rabelema hakata, eksole?! :D Selle nädala sisse katsun siis jõusaali ka paigutada, Eks pean lihtsalt ootama, kuna Timmo koju saabub. Lapsi ju jõusaali kaasa ei võta.

Ma mõtlesin, et olen täna edev ja lasen endast mõned pildid ka teha :D

image
Ja siis söömisest.
Sellega ma vist ei saa kunagi joonele! Üldiselt on nii olnud, et kui ma olen poolkogemata maininud, et ma nisutooteid ei söö üritan mitte tarbida, hakatakse kohe kaagutama, et sul küll dieeti pidada vaja pole! Sa niigi peenike! jne... No katsu sa siis selgeks teha, et ma ei tahagi ühtegi grammi kaotada! Ausõna! Mitte ühtegi! Aga no kes sellist tühist juttu ikka usub :D

Ainuke asi mis mu keha juures tahaks lihvimist ja tööd olekski näonahk, tselluliit ja vähene lihasmass. Nagu arvata võib siis nisutoodete ja magusa piiramine oleks nii nahal kui tsellukale hea ja mõningane trenn ei tee paha lihastoonusele.

Teate ju seda ütlust "ela nii, nagu iga päev oleks su viimane"? Täpselt minu pihta, aga söögi vallas! Mulle tundub, et ma söön igal toidukorral nii, nagu see oleks mu viimane sööming :D Mõni päev tagasi sõin üksi ära peaaegu pool plaadi täit Napoleoni kooki. Teate, see on ju maailma parim kook ja ma lihtsalt ei suutnud viimast tükki võtmata jätta ja seda seni kui lihtsalt rohkem ei mahtunud.

image
Tegelikult ma olen söögi osas end veidi distsiplineerinud küll. Nt pole ma päris pikk aega pasta`t teinud, kuigi see on mu suur lemmik! Täisterapasta pole aga nii maitsev. Rohkem olen hakanud tatart tarvitama. Õiste raamatulugemisseikluste kõrvale olen üritanud valida võileibade asemele puuvilju. Ühesõnaga üritan tervislikemaid valikuid teha, aga seda ilma koguste piiramiseta.
Nüüd sain hoo sisse küll ja heameelega kirjutaks veel mõnest asjast aga ei hakka oma joru liiga pikaks ajama. Kui lapsed magama pandud, teen oma treeningkava läbi ja ja sukeldun jälle raamatusse. Muidugi, suure tassi teed teen ka kõrvale...ikka suhkruga :D

image


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Kuidas mul trenniga ja söömisega läheb