EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Jõusaali - esimest korda elus!

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Nüüd on siis asi nii kaugel, et homme ootab ees jõusaali minek! Esimest korda elus! Olen nüüd üsna elevil ja elevusega on osa mõtlemist ka vist peast pühitud :D

 

Just pool tundi tagasi hakkasin mõtlema, et issand, kas mul tossud ikka on olemas. Peale mõningast jalanõude kappis revideerimist sain aru, et on. Muidugi tossud hetkel ei kannata kriitikat, aga esialgu pole vist mõtet uusi ka osta. Võib-olla järgmine kord lähen jõusaali juba kontsadega, kui üldse lähen.

Kui tossud välja kraamisin, otsustasin kogu koti kokku pakkida. Päris spordikotti mul ka pole, on selline mahukas shopper bag. Aga vahet ju pole millega ma oma asjad sündmuskohale transpordin, olgu selleks kasvõi Maxima kilekott.

Kes oleks osanud arvata, et trennikoti kokku pakkimine on peaaegu sama keeruline kui sünnitusmajja minnes vajaliku kraami kaasa valimine. Mida võtta ja mida jätta? No see on loogiline, et mingid spordiriided ja jalanõud. Ja muidugi hügieenivahendid ka! Juua peaks vist ka võtma? Näksi ilmselt mitte, eksole? :D

Kui oluline on spordirinnahoidja jõusaalis? Selles mõttes, et rindu on mul minimaalselt ja näkku nad ilmselt hüppama ei hakka?

Äkki peaks tagavara püksid ka kaasa võtma? Ma nimelt nägin üht klippi suusatajast, kes enne laskumist kummardas ja püksid kärisesid õmbluskohalt lahti. Ikka korralikult lahti! Vaene naine! Ei tahaks ju, et päeval, mil Merje esimest korda jõusaali külastab, kaastreenijad pimedaks jääksid :D

Võite kindlad olla, et kohe peale postituse lõpetamist lähen pakin teised püksid ka kotti :D Ma olen ju kõva üle mõtleja!

image
Jõusaali+ujula 90min kasututamine maksab 3€, arvatavasti lähen hiljem ka ujuma, ega tervet seda aega jõusaalis niikuinii vehkida ei jõua.

Kõige parem on muidugi see, et ma ei tea mis riistapuud seal üldse olemas on ja ilmselt enamusi olen ainult pildilt näinud. Äkki võtan telefoni kaasa, et vajadusel kasutamismetoodikat googeldada? :D Ma ei kujuta isegi ette, kui palju seal rahvast olla võib. Kas vahendeid jätkub kõigile või peab järjekorras seisma? Mine sa tea, väikelinna jõusaal ikkagi :D

Mis on teie tavapärases trennikotis?



Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Jõusaali - esimest korda elus!