EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

My most used make up products at the moment

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

I decided to show you my latest make up favorites!

image

BASE
I have re-discovered my Bellapierre foundation primer and I love it, it makes my skin very smooth and easy to work-with! I try to use less heavy make up, so I have started using more and more mineral make up so I use a lot Bellapierre mineral foundation* and bareMinerals blush rouge. For my dark undereyes and small red spots I use my KIKO make up Milano concealer and I must say that KIKO is my new favorite! Such a great quality with great prices!
For the very first time I have tried to fill my brows with powder also, so for that I use Oriflame eyebrow kit, which is easy to use and with great colors.

EYES-LIPS
Lately I like to spice thing little up and use lipliner instead of lipstick and for that I mostly use Manhattan x-treme lipliner in color 56S, it stays on place and looks nice after many hours. As you can see I like to use purple and pink colors on my eyes lately. So for that I use my little Avon eyeshadow kit*, which have lovely colors, Make Up Store microshadow folklore which feels so soft and is very pigmented and pretty, it even smells nicely! Also I use Maybelline color tattoo 55 inked in pink what I use almost on a daily-basis, it´s my must have product and I really get some more colors! They are so easy to use, they last and looks like you worked hard for your eye makeup, but actually it literally takes seconds. Avon big&dare mascara* is my every day essential also and makes my lashes really thick and black.


PS. Don´t forget to participate in my Avon giveaway HERE! Do you use any of those products or what´s your favorite product right now?

Täna näitan teile enda viimase aja meigi-lemmikuid!

PÕHI
Taas-avastasin enda Bellapierre kreem primeri, mis on suurepärane, kuna teeb naha väga siidiseks ja tulemus jääb kaunilt ühtlane. Üritan järjest enam kasutada raskeid meigitooteid, seega olen üha rohkem hakanud kasutama mineraalpuudreid seega on käsi haaranud palju Bellapierre tolmpuudri* ning bareMinerals põsepuna rouge järele. Tumedate silmaaluste ja peitmist vajavate kohtade jaoks kasutan KIKO make up Milano peitepulka ja pean ausalt ütlema, et KIKO on minu uus lemmik! Suurepärane kvaliteet hea hinnaga! Esimest korda olen hakanud katsetame kulmudel puudrid ning selleks olen appi võtnud Oriflame kulmupuudri, mida on õnneks kerge kasutada ja mille toonid on samuti väga head!

SILMAD-HUULED
Viimasel ajal meeldib mulle vürtsitada huuli pulga asemel hoopis hüülepliiatsiga ja selleks kasutan palju Manhattan x-treme pliiatsit toonis 56S, see püsib paigal ning näeb ka mitme tunni järel kena välja. Nagu näha siis silmadel meeldib mulle hetkel kasutada pigem lillakaid ning roosakaid toone, selleks on kasutuses väike Avoni palett*, millel on kaunid värvid ning Make Up Store lauvärv folklore, mis on väga siidine ja pigment on tõeliselt kaunis, see isegi lõhnab hästi! Lsaks kasutan igapäevaselt Maybelline color tattoo 55 inked pink lauvärvi, mis on mu lemmik toode ja pean selle toote erinevaid toone endale kindlasti veel otsima minema! Neid on nii kerge kasutada ja tundub nagu oleks silmameigiga kõvasti vaeva nähtud, kuigi tegelikult võtab värvi peale-kandmine vaid sekundi. Avon big&dare ripsmetušš* on samuti iga päev kasutuses, see teeb mu ripsmed tihedaks ja tumedaks.


PS! Ära unusta osalemast Avoni toodete kingiloosis, mille leiat SIIT! Kas kasutate ka mõnda neist toodetest? Mis on hetkel sinu lemmik meigitoode?

*Gifted product/ *Kingitud toode

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli My most used make up products at the moment