EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Tootearvustus: sammuke lähemale säravvalgete hammaste poole

Postitas blogisse: IluExpress
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei mu armsad, ma olen meeletult kaua teist eemal olnud...
Ma olen nimelt kuhjanud endale liiga palju kohustusi jälle! ja ei suuda nende kõigiga toime tulla, tüüpiline mina...
Tänasest postitusest ootasite ehk midagi juustele või miskit meigiriiulisse kuid ei , täna tungin ma hoopiski teie vannitubadesse ja soovitan teile kaht väga head toodet, mis kingivad teile kindlasti kauni naeratuse :)


Harjumatu on küll ilublogidest lugeda hambapastade kohta, kuid mina selle "väljakutse" vastu võtsin ja tegelikult pole see üldsegi mitte esimest korda, aastake tagasi blogisin ka Oriflame hambapastast - hambad on ju ilu pärl ning ka sel teemal tuleb rääkida!
image

Täna tutvustaksin teile Signal hambapastasid. Millest mõlemad omavad kümmet head omadust Sinu hammaste tervise tagamise heaks. Signal hambapastades on ühendatud hambapasta, - niidi ja suuvee omadused.  Kahjuks ei taha ma eriti uskuda, et hambapasta suudab hambaniiti asendada, kuid miks ka mitte...

Minule saadeti Hill and Knowltoni poolt testimiseks kaks varianti: üks nö unikaalne ja teine valgendava toimega.

1) Signal Ultra Complete hambapasta

image

Tuubist paistab välja sinakas hambapasta, mille sees on hulganisti veel lisaks valge-sinisekirjusid täpikesi ning mis lõhnab juba kergelt mentooliselt. 

Hambapasta on oma koostiselt väga mõnusa tekstuuriga ning pigem isegi vedelavõitu, mistõttu on seda väga lihtne kanda hambaharjale.

image

Hambapasta hakkab suus mõnusalt vahutama ning kui lõhn meenutas mentooli, siis maitse on pigem eukalüpti või mõne muu ravimtaime sarnane (kergelt on tunda ka melissi). Maitse poolest ma tootest eriti vaimustuses pole, kuid hingeõhu jätab pasta küll meeldivalt lõhnavaks ning otseloomulikult - puhtaks saavad ka hambad :)

Signal Ultra Complete hambapasta on saadaval kõikides suuremates kauplustes hinnavahemikus 2.5 eur - 3.00 eur.

Hindeks 8/10

2) Signal Glowing White hambapasta

image

Oma värvuse poolest on valgendav hambapasta ka ise tunduvalt heledam - värvitoon meenutab pigem hallikat, kuid sees on endiselt need valged ja sinakad pallikesed, mida on muideks ka pestes tunda hihihihi :)

image

Oma omadustelt täpselt sama nagu ka eelmine, kuid maitselt hoopiski palju parem. Minu arvates üks ideaalne variant hambapastast, sest sellel on äärmiselt meeldiv maitse, olgugi et jah hambapastat ei ole kombeks mäluda ja alla neelata, kuid siiski mängib minu puhul rolli see, et hambapesu käigus oleks mu suus meeldiv maitse ning ei tekiks seda õõvastavat tunnet, et rapsin kähku-kähku hambad puhtaks, et mingi jura möks suust välja kihutada. Minu plusspunktid maitsele!

Mis aga puutub valgendamisse, siis... Ütleme nii, et kui hambad on juba kergelt kollakad, siis võib-olla see ehk aitab natuke, kuid siiski ei usu, et see suudab imesid teha. Minupuhul suutis see hambaid valgena hoida ning eemaldada kergelt kollakat kattu, mis hammastele päeva jooksul tekib, kuid sellega saavad hakkama ka kõik teised hambapastad. Pigem on see toode mõeldud selleks, et hambaid hoida valgena, mitte neid valgendada :)

Tõenäoliselt ostaks ma seda varianti heameelega ka uuesti, sest hinna-kvaliteedisuhe on vägagi hästi paigas.

Signal Glowing White hambapastad on saadaval kõikides suuremates kauplustes hinnavahemikus 2.5 eur - 3.00 eur.

Hindeks 9/10

Ja nüüd kõigil naeratus näole! :)

Eliise

Olen Eliise Tartust, tegelen iluuisutamisega ja armastan ülekõige shoppamist. Minu blogi on kindlasti huvitav neile, kes soovivad lugeda toodete arvustusi ning mõningaid nippe, mis on iluga seotud.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eliise Tootearvustus: sammuke lähemale säravvalgete hammaste poole