EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Fitness // Kogu keha treening "Armasta oma keha!" + toitumisnipp

Postitas blogisse: Genefic
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Tänane valentinipäeva hõnguline  treening oli mõnusalt lihtne, v.a. mõned kõhulihaste harjutused, sest neid mul lihtsalt pole... veel. Treeningul läheb vaja ka hantleid, aga sobivad ka väikesed veepudelid. 


Mulle meeldis, et harjutusi tehti läbi kaks kord, nii said need korralikult selgeks ja teisel korral läks asi kohe palju ladusamalt ning
kindlasti ka efektiivsemalt. :) 

image
image

Muuda toiduga nahk klaarimaks.
Kindlasti on kõigile teada, et see, mida endale suhu pistad paistab välja ka näost. Ma ei pea silmas seda, et kui sööd hulgi kreemikooke, siis põsed paisuvad, vaid seda, et toit peegeldub sinu näonahal. Mida siis süüa ja mida mitte, et see näeks välja kaunim?
Proovi seda:
Jäta menüüst välja piim, valge suhkur ja -jahu ning too poest koju hulgi neid ...

image

Püüa päevas süüa vähemalt paari neist toiduainetest ja juba kahe nädala pärast peaks sulle peeglist vastu vaatama palju kenam, siledam ja säravam nägu. Mõnel õnnelikul pidavat lausa akne kaduma. Vot nii väidavad toitumisteadlased. Peab proovima! Kuigi piimatooteid ma päris välja ei tahaks jätta, kohvi peale ikka natuke piima panen ja külmkapp on Valio kingitud kodujuustu ka täis. :)

image

Kas kavatsete tänase treeningu läbi teha ja naha dieedile panna ?

image

Tänaseks kõik, olge armsad!♥

imageimage

Olen Pille-Riin, 30+ šopahoolik Tartust, kes püüab elu mitte liiga tõsiselt võtta. ;) Minu blogist leiad postitusi ilu-moe-toidu-kodu vallast. Loodan, et meeldib! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Pille-Riin Fitness // Kogu keha treening "Armasta oma keha!" + toitumisnipp