EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Too little hours in a day

Postitas blogisse: Hearts of Cashmere
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Aaah, ma vihkan kuidas päevad lihtsalt nii kiiresti otsa saavad. Tänane päev oli imetore: uni oli väga magus ja magatud sai korralikult kaua. Hommikusöögi tegemiseks oli piisavalt aega, et täisterakaerahelvestest putru teha, mis isegi kuni jõusaali lõpuni kõhus püsis. Ja trenn oli hea! Raske... sest lõpuks olid mu käest tõsiselt läbi, aga väga hea tunne oli ikkagi, sest õues ikkagi päike paistis (jah, ma ei saa üle ega ümber sellest ilmajutust :D ). Üsna pea peale trenni sõitsime Markoga linna, kust me alles üheksast tagasi jõudsime.

Mul on ikka nii vedanud, et mu kutt viitsib minuga niisama poodides ringi vaadata ja mitmeid poode läbi sõita, et ühte või teist asja vaadata. Thank you!! Igatahes jõudsime oma mõnusalt linnatuurilt alles üheksa paiku tagasi ja õhtusöök valmis umbes tund peale seda. Ja kuna me elame endiselt ilma telekata, siis vaatasime jälle filmi (multikat tegelikult) ja oiii kell sai ikka liiga palju, et oma tänane postitus ära teha. Ma ikka üritan oma põhilised postitused normaalsele kellaajale sättida, et see kellegi jaoks "kadunuks" ei jääks, nii et HOMME, ma luban, jõuan siia õigel ajal tagasi. Nautige veel tänast õhtut! :)

image

Minu nimeks on Liis ning olen 19-aastane neiu, kes armastab blogimist ning jagab seal kõike, millest elus rõõmu tunneb. Enamasti seondub see kas moe, spordi, toidu või ilumaailmaga, kuid esineb ka postitusi lihtsalt minu igapäevasest elust. Loodan, et ka sina leiad minu blogist midagi huvitavat - head lugemist!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Liis Paalits Too little hours in a day