EEVA naistekas

Teisipäev, 23. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Paris Fashion Week and my first favorites

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

25-30. jaanuarini on käimas Pariisi moenädal ning noppisin seni toimunud moeshow’delt välja mõned minu arvates kõige ägedamad ja inspireerivamad komplektid.
Alustaks Christian Dior’iga, kelle kollektsioon on nii värske, täis mustreid ja värve. Kleidisiluetid meenutavad väga 50-daid ning mustrid 60-daid, kuidas Sulle?

Paris Fashion Week is running from 25th of January and I picked out from passed fashion shows some outfits that I liked and inspired me the most.
Let’s start with Christian Dior who’s show was full of freshness, patterns and colors. Actually the CD new collection silhouets and patters are reminding me 50’s and 60’s, how about you?

Vaata Chistian Dior’i kogu kollektsiooni siit / look at the whole Christian Dior collection here.

IMG_2681.PNG

IMG_2682.JPG
Armani Prive uus kollektsioon on väga naiselik, elegantne ja šikk. Tumedad toonid nagu must, hall ja sinine domineerivad ning kui oled kutsutud Eesti Vabariigi Presidendi vastuvõtule 24. veebruaril, siis siit kollektsioonist leiad Eesti lipu toonides kauneid kleite kohe mitu :)
***
Armani Prive collection is elegantly classy and uses mostly deep tones like black, gray and blue and used fabrics seem to be light and airy. I really like the handwriting of Armani, Italians have the purity and stile in their genes.

Vaata Armani Prive uut kevad-suvi 2015 kogu kollektsiooni siit / Look at the whole Armani Prive SS15 collection here

IMG_2668.JPG

IMG_2667.JPG
Mulle veel tundmatu disainer, Alexis Mabille pakkus minu jaoks palju põnevamat emotsiooni kui palju kiidetud Chaneli uus kollektsioon. Kaunid naiselikud vormid ja värvid on ikka kordi rohkem my cup of tea kui Chaneli kollektsiooni ebamäärased ja kuidagi naise siluetti mitte kaunistavad vormid. Selle kohta öeldakse muidugi, et ilu on vaataja silmades ja maitse asi ;)
***
Alexis Mabille, yet unknown designer for me surprised and created much more emotion in me with his collection than highly appreciated Chanel. Beautiful feminine silhouettes and colors are much more my cup of tea than unclear and not quite flattering forms of female body like Chanel has come out with. Of course it’s the question of taste and preferences but that’s how I feel about it :)

Vaata Alexis Mabille uus SS15 täismahus kollektsiooni siit / The whole Alexis Mabille SS15 collection is here.

IMG_2683.JPG

IMG_2684.JPG
Ja lõppu ka killuke kirutud Chaneli :) / And let’s finish with my not so favorite Chanel :)

IMG_2688.JPG

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Paris Fashion Week and my first favorites