EEVA naistekas

Kolmapäev, 24. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Trennikuninganna raporteerib...

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Oleme eilsest lastega Kristella köha tõttu kodused. Kahjuks jääb meil see kaua oodatud ujumistund ka ära. Aga no pole hullu, neid tunde on küll ja küll veel ees. Tänane päev ongi suuresti puzlede ja lauamängude seltsis möödunud.

 

Teate, eile leidsin endale jõusaalis käimiseks kompanjoni. Ma olen nii õnnelik! Seltsis ju ikka segasem. Sellel nädalal veel minna ei saa, aga loodame siis järgmise nädala peale.

Tegelikult eile tegin kahe YT video järgi veidi trenni, kui seda nii saab nimetada. Kusjuures arvasin, et kuidagi lahja ja kergevõitu olid need harjutused, aga täna on tagumiku lihased kenasti valusad. Panin videod kohe lemmikutesse. Sest noh, ainult 15 minutiga ja peaaegu ilma vaevata sain tagumiku valusaks :D

Täna võtan samuti need kaks videot ette ja võib-olla proovin midagi ka lisaks. Panen need siia ka, ehk kellelgi on veel huvi. Esimest videot tegin ilma hantliteta ja stepi-pinki asendas raamatuvirn :D Aga ajas asja ära küll.


Teine video peaks mõjuma kirjade järgi kõhulihastele, aga mul mõjus ikka tagumikule. Harjutuse tegemise ajal oli tunda, et tagumiku lihased saavad rohkem vatti. Kõhulihased olid rohkem nagu puhkeasendis :D Või tegin midagi valesti :D
Igal juhul proovige järgi ja andke teada millised lihased teil rohkem tööd tegid :D
Eks siis nendel päevadel, kui jõusaali-ujuma ei lähe, võimlen kodus. Plaan on ju hea! Mõtlesin, et peaks mõned hantlid ka muretsema ja siis selle stepipingi. Aga samas, minu iseloomu arvesse võttes ei oska kohe mitte õelda, kui kaua ma end liigutada viitsin. Kas tasubki kohe kraami kokku kahmama hakata.

See kompanjoniga jõusaalis käimine on mulle lausa pääsetee. Arvan, et siis jagub ka motivatsiooni pikemaks. Pean ju ometigi end kunagi käsile võtma. Seda enam, et õige pea tiksub vanusele kolm ette ja noh, vedel naine pole ju ilus naine :D

Kas teie teete hea meelega YT videode põhjal harjutusi ja millised on teie lemmik treening kanalid?


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Trennikuninganna raporteerib...