EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Arvustus // Sanitelle käte kiirdesinfitseerijad

Postitas blogisse: Genefic
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Ma usun, et teie kõigi tutvusringkonnas on praegu neid, kelle mõni vastik viirus on kinni püüdnud, olgu selleks siis väike köha-nohu või raskem (kõhu)gripp. Tegelikult saab paljusid ebameeldivaid haiguseid ära hoida ja seda tihedalt käsi pestes - jah 80% nakkustest levibki just käte kaudu. Kraanikauss ja seep ei ole muidugi alati käepärast ja siin tulevadki appi käte desinfitseerijad, mida saab kõikjale kaasa võtta. Need pisikesed toredad pudelid saatis mulle SANITELLE ja ma hea meelega tutvustan teilegi neid lähemalt, sellised väikesed asjad kipuvad poes kahe silma vahele jääma - ma ise ei oleks neid märganudki, kuigi saadaval on need rohkem kui 250 müügikohas. 

image

Kõige põnevam neljast on kindlasti see roosa E-vitamiini ja makadaamia õliga geel. Selles on sees toredad valged mummud, mis kiirelt käte vahel sulavad. Geel lõhnab meeletult hästi kirsside järele. Kõik Sanitelle tooted tapavad 99, 9% tuntud ohtlikest mikroobidest, bakteritest ja viirustest. Nii et tasub ennast nendega relvastada küll. Üks pista kotti või tasku, teine säti kontoris laua peale. 

image

Lapikus pudelis aaloe ja E-vitamiiniga sprei on ideaalne neile, kes ei kanna pidevalt kotti kaasas, see mahub vabalt ka taskusse.

Lõhn on mõnusalt värske ja helge. Kuigi imepisike, on sellel väga mugav pihusti.

Puhastan sellega vahel ka mobiiltelefoni ekraani, telefon on pärast nii hästi lõhnav ja sile. :)   

image

Ka see rohelises pudelis geel sisaldab aaloed ja E-vitamiini.

Lõhn on oi kui hea värske, aaloed on täitsa tunda, lisaks veidike tsitrust! 

image


See pastakakujuline sprei on minu lemmik. Nii mugav ja mahub ka pisikesse kotti. See on peaaegu lõhnatu, veidi on tunda aaloed. Samuti leiab spreist E-vitamiini, et käed püsiksid ikka noored ja oleksid niisutatud. :) 

image

 Ükski neist neljast ei jäta käsi kleepuvaks ega tekita muul moel ebameeldivat tunnet, vastupidi, käed jäävad nii pehmed ja siledad. Olin siiani kasutanud The Body Shop´i greipfruudi kätegeeli, mis lõhnab oi, kui hästi , aga on natuke kallis. Sanitelle tooted maksavad 2€ kanti, mis on täitsa mõistlik hind. Ka olen proovinud Oriflame käte desinfitseerijat, kuid see jättis minu käed veidi kleepuvaks. 


Sanitelle tooteid leiab näiteks R-kioskist, Selverist, Maksimarketist, Comarketist ja Statoilist.
Kogu nimekirja ja muu info leiab nende kodulehelt SIIT. image
Kas kasutate käte desinfitseerijaid?
Milliseid olete proovinud?

image

Tänaseks kõik, olge armsad!♥

imageimage

Olen Pille-Riin, 30+ šopahoolik Tartust, kes püüab elu mitte liiga tõsiselt võtta. ;) Minu blogist leiad postitusi ilu-moe-toidu-kodu vallast. Loodan, et meeldib! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Pille-Riin Arvustus // Sanitelle käte kiirdesinfitseerijad