EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Nädalavahetus Saaremaal #3

Postitas blogisse: Virge
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei! :)

Hommikul tõustes oli esimest korda üle pika aja nii hea ja puhanud tunne. Iluuni läks korda. Viimasel päeval me eriti midagi huvitavat enam korda ei saatnudki, sest see oli mõeldud rohkem teistega suhtlemiseks ja niisama ringi jalutamiseks, ning ilma nautimiseks.

 

Enne ära minekut tegime ühe grupipildi alguses pildistasin mina ja pärast tegime Villuga vahetust, et kõik ikka pildi saaksid :). Ilm oli tol päeval üpris ilus, päike paistis ja õhk oli soe, ning vahepeal puhus külma tuult.

Tuttavaks saime veel ühe vahva tegelasega, pere koeraga kelle nimi on P/Botsu(ma ei tea kas tugeva või nõrgaga, ma südamest loodan, et ma praegu midagi segamini ei aja). Ma pole nii kaua aega puutunud nii rahuliku koeraga kokku ja üleüldse oli ta üks mega armas ja vahva tegelane ja aina rohkem ma(Villu ka) tahan meie perre väikest kasvu koerakest(Vigril oleks ka lõbusam).

image

Vanaonul oli pudelikogu. Uskuge või mitte aga mina nägin esimest korda elus Jack Danielsi viski pudelit. Siiani pole lihtsalt silmanud seda, ei tea kas käin silmad kuklas ring või lihtsalt pole tähele pannud.


image
image

Käes oli ära tulemise aeg. Lippasime kiiresti poest läbi ja hakkasime sadama poole sõitma. Kell 16.00 olime sadamas ja praamile saime alles 17.30, kuna lõppenud olid just Kuressaare merepäevad, siis rahvast oli palju, liigagi palju.

Koju sõitsime mööda Tallinn-Narva mnt, ning tagasi tulles läks kodutee palju kiiremini kui minnes(enam me ei sõida kunagi sealt metsade vahelt).

image

Kokkuvõtteks.

Alguses ei viitsinud keegi minna(va. vanaema ja Villu) ja pärast ei tahtnud keegi enam ära tulla. Ma läheksin sinna igal võimalusel tagasi ja arvatavasti me lähemegi millalgi uuele tiirule. Seal oli kõike muud kui ainult tore. Väga suur vaheldus mandrile, paljud küll räägivad, et ega mingisugust vahet ei ole aga tegelikult teeb ikka vahet küll kas on manner või saar(vähemalt mina). Kõige rohkem on sellest reisist siiani sillas meie Villu, kes mulle vähemalt päevas korra meelde tuletab kui väga talle Saaremaa meeldib. Kuigi me ei jõudnud eriti paljudes kohtades ära käia, siis soovitaksin ikkagi kõigil kordgi oma elus Saaremaal ära käia ja sealseid pankasid ja muid ägedaid vaatamisväärsusi külastada(kindlasti võiks Karujärvel tiiru teha).

Hei, olen Virge, pärit Lääne-virumaalt. Minu blogist leiad postitusi aiandusest, ilust&moest, vaba aja tegemistest ja muust toredast :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Virge Nädalavahetus Saaremaal #3