EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Punktitajad

Postitas blogisse: Virge
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Tegelikult pole ma kunagi eriline viriseja olnud, sest ma lihtsalt ei viitsi aga vahest kui ma näen, et asjad vajaksid natukene üleskutset või tähelepanu, siis ma ikka üritan midagi kirja panna(väga harva siiski).

 

Mis mind seekord häirib?Punktitajad. Nimelt olen ma facebookis päris mitmes grupis ja vahest kui on mõni huvitav kuulutus või teema silma jäänud, siis ma märgin selle alati ära(ehk lükkan teavitused sisse). Niipea kui tuleb mõni teade selle postituse kohta, lähen maid uurima, et äkki leian mõnele küsimusele(mis mul peas keerleb antud teema või toote kohta) vastuse või on keegi muud huvitavat selle postituse alla kirja pannud. Kahjuks on seal tihtipeale minu jaoks 'rämpspost' ehk hunnik punkte. Ma ei saa aru miks ei võiks lihtsalt teateid sisse lükata? Miks on vaja punkte teema alla laduda? Minu arvates on punktide ladumine üpris häiriv, eriti kui teema on populaarne ja tahaks selle kohta midagi üles kommentaaridest leida aga no ei, enne lappa alati mitu lehte punkte läbi ja alles siis võib-olla leiad midagi mida otsisid. Teiseks, see on minu arvates teise inimese postituse reostamine(võib-olla loodab mõnele küsimusele vastust saada aga enne näeb piisavalt punkte). Lõpetage ära inimesed! Kolmandaks, te teete postituse omaniku elu ka raskemaks, nimelt peab ta sealt punktide vahelt otsima asjalike postitusi millele anda asjalike vastuseid aga teie punktide lappamine võtab lihtsalt tema aega.

Niisiis panen ma teile siia ühe ilusa ja abivalmis õpetuse...

image
image

Just, nii lihtne see ongi. Ma loodan südamest, et nüüd jääb seda punktitamist natukene vähemaks! Hoiate teiste aega kokku ja lisaks enda aega ka(sest pole eriti tore käia punkte vahetevahel kontrollimas, lootes teadet nähes et seal on midagi asjalikku).

Hei, olen Virge, pärit Lääne-virumaalt. Minu blogist leiad postitusi aiandusest, ilust&moest, vaba aja tegemistest ja muust toredast :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Virge Punktitajad