EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Who Or What Is Jo Malone?

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Kas olete kuulnud brändist nimega Jo Malone? Jah? Siis teate kindlasti , et tegu on lõhnabrändiga, mille all müüakse täna lõhnaküünlaid, seepe, kehahooldustooteid, kodu lõhnastajaid ja muidugi parfüüme. Eestis Jo Malone tooteid kahjuks ei müüda, kuid lakkamatu kiidulaul ja haip erinevates maailma blogides tekitas mul Jo Malone vastu sportliku huvi ning uurisin välja, kes või mis on Jo Malone ning ostsin esimesed 2 lõhna Jo Malone´lt, et veenduda ka ise, kas tegu on tõesti nii väärt lõhnadega.

Jo Malone London fragrances in dual package: English Pear & Freesia and Wild Bluebell

***

Have you heard of brand named Jo Malone? Probably you have and know that under it it´s sold fragrances, scented candles, body products, home fragrances, soaps etc. Jo Malone products are not sold in Estonia but non stopping hype around it increased sporty interest in me and I did little research about who or what is Jo Malone, plus I bought my 2 first fragrances from it.

Jo Malone portrait

 

Jo Malone London on lõhna- ja kosmeetikabränd, mis loodi algselt Jo Malone (50, pildil) poolt aastal 1994. Tänaseks omab ja toimetab brändiga Estee Lauder moemaja, mis ostis brändi Jo Malone´lt 1999. aastal. Jo Malone jätkas peale firma müümist Estee Lauder´ile ettevõtte loovjuhina kuni 2006. aastani. Ettevõtte looja ja Estee Lauderi teed läksid lahku peale Jo Malone võitlust rinnavähiga (millest võitjana väljus õnneks Jo), mil ta tundis, et ta isik ei suhestu brändiga enam ning targem on lasta uutel omanikel selle käekäiku ja elukaart juhtida. Lahkudes lepiti kokku, et Jo Malone ei tegele lõhnaäriga 5 aastat ning selle aja täitis Jo noorte ettevõtjate koolitamise ja mentorlusega.
Nii kui kuldsed käerauad avanesid, lansseeris Jo Londonis oma uue lõhnabrändi JO LOVES, mis tegeleb täpselt sama valdkonnaga nagu Jo Malone London. Jo ise on ütelnud, et asi pole rahas ega uute ettevõtete loomises. Jo ei suuda elada ilma lõhnamaailmata: kogu maailm seisneb tema jaoks lõhnades, see on tema jaoks suhtlemisviis. Lõhnaideed tulevad tema juurde ning tema teeb need reaalsuseks.
PS: kui Jo Malone London webipood tooteid Eestisse ei transpordi, siis JO LOVES seda teeb, 15£ eest!

***

Jo Malone London is a perfume and cosmetics brand owned today by Estee Lauder Companies but established originally in UK by perfumier Jo Malone (50, on the photo) in 1994. Estee Lauder acquired the company in 1999 and Jo Malone stayed there as a creative director. Jo Malone left the company in 2006 after beating the breast cancer which was diagnosed on her in 2003. She said that time to leave was right as she didn´t identify herself anymore with the brand, despite she appreciated the job Estee Lauder people have done with the brand.
She left the company with agreement to leave them her name and not to make a fragrances for five years. In 2011 when 5 years were up she immediately launched a new brand JO LOVES, an innovative new scent, bath, body and candle collection inspired by the memories and moments in life that she loves. She sais that it´s not in creating a new business or making money, the world of fragrances is the living style for her, a way to communicate. New fragrances just happen and she would do it fo nothing.

Jo Malone London shop in Rome

Jo Malone London bränd on minu jaoks nüüd selgema nime ja näo saanud ning nii andeka naise loodut on väga põnev katsetada. Sattusin Jo Malone London poodi Roomas ning kogu brändi kontseptsioon on väga lihtne, elegantne ja puhas. Domineerivad puhtad jooned ja värvid, elevandiluu valge ning must. Ei midagi ülepingutatut ega labaselt edevat.
Ostsin sealt oma esimesed JM lõhnad, sest mõlemad meeldisid nii väga ja ma ei suutnud lihtsalt otsustada, mida võtta ja mida jätta :)

***

Jo Malone London as a brand got more clear identity for me now and I´m very excited to test the fragrances that are created in original by such a talented lady. I got to the Jo Malone London store in Rome by chance and loved it´s brand concept from the first sight: simple, elegant and clean. Pure and straight lines were dominating in interior design, ivory white and black in colors. I bought there my very first 2 fragrances from JM which both are so amazing that I just couldn´t decide for one of them. So I took both :)

Jo Malone London English Pear & Freesia Cologne in dual package

English Pear & Freesia – hästi mõnus värske lõhn, segu pirnidest, freesiaõitest, patšulist ja puidunootidest. Mu kaaslase suur lemmik. Armas väike pudel, 30ml, sobib ideaalselt käekotti kaasavõtmiseks ning püsivus on ka täitsa ok.
Kahjuks JM online pood tooteid Eestisse ei saada, ainus võimalus (vist) on neid siiski reisidelt soetada.

***

English Pear & Freesia – adorable fresh scent, mixture of pears, freesias, patchouli and wood. My friends big favorite. Sweet small bottle, 30ml is perfect size for taking it with you. It also lasts quite well compared with Wild Bluebell.

Jo Malone London Wild Bluebell Cologne in dual package

Wild bluebell – minu isiklik suur lemmik. Lõhnanootideks peaks olema kellukad jaliiliad, kuid mulle meenutab natuke ka arbuusi :) See selleks, lõhn on tegelikult väga hea värske ja kerge, nii nagu mulle meeldib. Püsivusega taas probleeme, aga väike pudel on kerge kaasas kanda, seega no problem.

***

Wild Bluebell - my personal big favorite. It should base on bluebells and lily but reminds me water melon :) But without joking it´s very light and fresh scent exactly as I like. It has problems again with lasting but as the bottle is so small it´s no problem to carry it in the handbag.

 

Kas Sul on mõni Jo Malone toode?

***
Do you have something from Jo Malone? What is your favorite it?

Jo Malone London fragrances in dual package: English Pear & Freesia and Wild Bluebell

Jo Malone London Gift package

 

 

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Who Or What Is Jo Malone?