EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Milliseid naiste töid on sobilik mehel teha lasta?

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Ilmselt see naiste ja meeste tööde kiivalt lahus hoidmine on pigem vanema generatsiooni teema. Tänapäeval on mehed kodutöödes osavõtlikumad. Ma vähemalt tahan nii uskuda.

Igatahes on külapeal aeg-ajalt kuuldused, et Timmo, vaene mees, teeb kodus ise süüa. Imestatakse et mida see Merje siis teeb ja tuntakse hirmsasti meespoolele kaasa. No mõtleks vaid, vaene mees peab süüa tegema, kohutav ju! Merje va laiskvorst magab laupäeviti hambad laiali poole lõunani ja Timmo peab seni naist mängima.

 

Üldjuhul on ikka nii, et kui mees peab naiste töid tegema, siis järelikult on halva naise otsa sattunud. Naine on laisk ja lohakas, või on siis hoopis mees loll ja laseb endale pähe istuda...kuidas keegi võtta tahab.

Ise ma muidugi mõtlen, et kahju et kõigil pole head meest, kes aitaks ka "naiste töödega". Miks mees ei tohiks mõnel vabal päeval naiste kohustused osaliselt enda kanda võtta? Või peale pikka tööpäeva? Miks peab just naine oma vabade tundide arvelt 90% pere heaolule pühendama? Lapsed on ka mehe omad, lisaks tahab ka mees ise süüa saada. Ma ei usu, et kartulikoorimisega "meheuhkus" küljest ära ei kukuks kui just noaga oskamatult ei vehi :D

See muidugi ei tähenda, et Timmo teeb iga päev kodus "naiste töid" aga vabadel päevadel on ta võimalusel alati abiks.

Aga noh, me oleme üldse üks imelik perekond: naisterahvad sõidavad motikatega ja Timmo lakib tüdrukute tungival soovil nende küüsi.

Aga ühe Ideaalse Naise kirjeldus:

Hea Naine tuleb mehega enam-vähem samal ajal koju. Mees istub diivanile ja naine hakkab süüa tegema ja laste eest hoolitsema. Kui söök valmis, tuleb ka mees korraks kööki. Sööb kõhu täis ja naaldub diivanile tagasi. Hea naine hakkab nõusid pesema. Kui nõud pestud ja lapsed vannitatud, magama pandud, siis hea naine hoolitseb veidi ka mehe eest, et viimane end kõrvale jäetuna ei tunne. Nt toob pesukausi ja hakkab mehel jalgu pesema, seni kui mees telekat vaatab. (Jah, selliseid naisi on ka olemas!) Kui on eriti hea naine, siis patsutab ta hellalt mehele seljale, et õllegaase väljutada. 

Elu nagu unistus, eks!?

Mina ei taha olla ideaalne naine! Ma tahan, et mul oleks hea mees!

Milline on teie pere tööjaotus?


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Milliseid naiste töid on sobilik mehel teha lasta?