EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Glamglow YouthMud mask

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Olen seda Hollywoodi imemaski juba ammu himustanud. Kui Feeluniques tulid jõulude aegsed allahindlused, siis ma lihtsalt pidin selle ära tellima. Lisaks sain allahindlust kombineerida veel ühe sooduskoodiga ja nii see mask minu poole tulema hakkas.

 

image
Nii pakend kui ka purk ise on üsna luksuslikud. Ei tea kui suures osas toote hinnast on pakendi maksumus? Kusjuures maski purk on plekist! Või on lihtsalt plastikpurk väljapoolt plekiga kaetud? Mitte et see jube tähtis oleks, aga ma alati uurin ka pakendeid :D Aga see-selleks...

Maski kannan nahale Real Techniques`i jumestuskreemi pintsliga. See seisis mul niikuinii kasutult ja maski peale kandmiseks sobib ta minu arvates kordades paremini, kui niisama seismiseks või jumestuskreemi hajutamiseks. Pintsliga saab minu arust maski ka veidi kokkuhoidlikumalt kasutada.

image
Mask kuivab nahal väga pingule, mul pole üski savimask nii pingule läinud :D Algul nahk kiheleb - järelikult toimib :D Kui mask on nahal kuivanud, jäävad komedoonide kohale sellised justkui niisked täpid. Või noh, ma ei oskagi paremini seletada. Igal juhul, mask kuivab nahal helehalliks ja nina kohalt jääb see pisikesi tumedaid täpikesi täis. See pidavat olema kogu see jama, mille mask nahast välja "tõmbab".

Kui maski maha pestud on nahk tõeliselt pehme! Nahk on küll pingul aga ta ei kisu nii ebameeldivalt nagu ma teiste savimaskide puhul täheldanud olen. Lisaks on jume palju ilusam ja ühtlasem. Ja muidugi kõige tähtsam - komedoonid on vähem märgatavad!

image
P.S. Pilt pole küll kõikse kvaliteetsem, aga abiks ikka.

Kahju, et pildiga lõhna edasi ei saa anda. Ma ei oska seda kirjeldada, aga mulle tundub, et nuusutades oleks justkui muda raskust ja tsitruse kergust - nii lüüriline, eks?! :D

Pakend on üsna pisike, 50g. Kui ma nüüd kergelt arvutan, siis minu puhul jätkub seda umbes sügiseni aga eks näis.

image
Olen maskiga hetkel väga rahul ja lausa ootan oma maskitamis päevi :D

Ma pole kusrsis, kas ka Eestis on võimalik Glamglow maski soetada, kui keegi teab, andku ka siin teda. Võiks siis juba Eesti hinna ka ära märkida.

Aga Feeluniquest leiate selle kindlasti ja ka teisi Glamglow tooteid. Uurisin ka teisi tooteid ja enam hakkasid huvi pakkuma SuperMud ja BrightMud.

Kas olete mõnd Glamglow toodet proovinud ja kuidas rahule jäite?


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Glamglow YouthMud mask