EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Arvustus // Avon / Mega Effects ja Big & Daring ripsmetušš

Postitas blogisse: Genefic
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Minu ripsmed ei ole just miski, millega uhkeldada, seepärast olen uute ripsmetuššide proovimisest alati vägagi huvitatud

ja iga kord põnevil - ehk seekord saan endale ilusad lehvikud...

 

 Kuna ma igapäevaselt kannan väga minimalistlikku meiki (see ei tähenda ilmtingimata, et meiki on näol minimaalselt :)), siis on ilusa tulemuse jaoks tihe ripsmekaar eriti tähtis. Olen nende kahe Avon´i tušiga juba mõnda aega oma nirude ripsmete kallal eksperimenteerinud ja jagan oma muljeid nüüd teiegagi.

image

Mega Effects ripsmetušš*

10€ / hetkel kataloogis 4,99€

Ma olin hästi elevil, kui Avon selle põneva tušiga välja tuli, aga ka peale pikka harjutamist ma selle kasutamist selgeks ei saanud. Kuigi mulle väga meeldivad kõikvõimalikud innovatiivsed lahendused, siis selle ripsmetuši überhari on minu jaoks natuke ebamugav ja kuidas ma ka ei püüa, määrib see iga kord ripsmeid värvides mu silmalaud välisnurkadest mustaks. 

image

Väga kahju, sest pakend ja hari iseenesest  näevad väga lahedad välja, kuid harjased on väga hõredad ja pehmed,
raske on nendega ripsmeid läbi kammida. 

image

Tušile endale ei ole midagi ette heita, see on ilusat sügavmusta värvi, muudab ripsmed nii pikemaks kui volüümikamaks,

need jäävad pehmed ja püsib see ilusti pudenemata peal terve päeva. Ka on eemaldamine imelihtne, tušš tuleb ripsmeid näppude vahel sooja veega leotades kiirelt maha.

image

Kes arvab, et selle transformer-harjaga hakkama saab või ei pea paljuks peale ripsmete värvimist mõned kohad nahal vatitikuga üle käia, siis võib tušši täitsa proovida, põnev on igal juhul. :)  

image

Big&Daring tihendav ripsmetušš*

8,50€ / hetkel kataloogis 4,99€

Mulle väga meeldib selle tušši tuub - mõnusalt suur ja laheda kujundusega. Harja suurus mind ei hirmutanud, sest mõnel minu lemmiktušil on see sama pirakas ja olen sellistega juba harjunud. Kuid millegipärast ei ole Avon´i harjaga toimetada nii mugav, silma sisenurga pisikesi ripsmeid on sellega keeruline värvida ja ka välisnurga ripsmetele ei pääse hästi ligi.

image

Big&Daring on kuivemat sorti ja mitut kihti peale kanda on keeruline, värv ei jää ripsmetele püsima. Ühe kihina lisab tušš veidike pikkust ja volüümi, mida minu tagasihoidlike ripsmete tarvis jääb natuke väheks. Nii pirakalt tušilt oleksin rohkemat oodanud. Kes õnnistatud tihedama ripsmekaarega ja soovivad vaid rõhutada, mis neile antud, siis miks mitte proovida, aga... 

image

Selle tušši ripsmetelt eemaldamiseks peab varuma palju kannatust ja mõne tõhusa eemaldaja, igaühele see ei allu. Tušš on kõvasti ripsmetel kinni ja ja ka tubli silmameigieemaldiga tuleb tükk aega värvi leotada. Jah, ma mõtlen alati kaks korda enne, kui selle tušši järele haaran. :)
image
image

Kas olete neid tušše proovinud ja kuidas meeldis?





image

Tänaseks kõik, olge armsad!♥

imageimage

* kingitud toode

Olen Pille-Riin, 30+ šopahoolik Tartust, kes püüab elu mitte liiga tõsiselt võtta. ;) Minu blogist leiad postitusi ilu-moe-toidu-kodu vallast. Loodan, et meeldib! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Pille-Riin Arvustus // Avon / Mega Effects ja Big & Daring ripsmetušš