EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Fitness // 30 min. rasvapõletus treening algajatele + toitumisnipp

Postitas blogisse: Genefic
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Tänane teening meeldis mulle niiiii väga, mõnusad harjutused ja võttis just parajalt võhmale, jaksasin isegi peaaegu kõike kaasa teha, v.a. kätekõverdused, no lootusetu, käed on nagu makaronid, isegi ühega ei saa hakkama. :)

 

image image Söö kommi asemel datleid.
Kui teil on nagu minulgi, komme peale sööki mõni komm suhu pista või neid niisama päeva jooksul krõhveldada, siis proovige datleid. Ma olen juba mitu nädalat hakkama saanud nii, et mul kapis mitte üht Nurri ega Pilvekest pole. Ma ei hakka siin lahti kirjutama, miks on datlid äärmiselt kasulikud, kel huvi, leiab hulgi lugusid sellest, kuidas see vili võitleb nii vähi kui insuldi vastu. Meile piisab sellest, kui teame, et nendes tillukestes puuviljades on muljetavaldavalt palju erinevaid toitaineid, vitamiine ja mineraale. Tõin mõned neist alloleval pildil ka välja. No kommidega ei saa kindlasti võrrelda. :) Ma avastasin datlid enda jaoks alles hiljuti. Mu ema on neid juba aastaid tarbinud, aga miskipärast hoidsin neist eemale, ei kutsunud need mind isegi ennast maitsma, tundusid mingid kleepuvad imalad käkid, no ma ei olnud eriti kursis ka, kui tervislike "junnidega" on tegelikult tegu. :)

image

Nüüd on mul alati kapis ja kotis pakk datleid ja no paremat energialaksu andvat toiduainet annab otsida. Selles on nii palju fruktoosi ja glükoosi (kuni 80% kogu viljast), et igasugune loidus on koheselt pühitud. Loomulikult ei tasu datlitega liialdada, eriti mitte neil, kes kaalu soovivad langetada - 100 grammis datlites on pea 300 kalorit, aga ega üle ühe korraga tahagi, magusaisu saab kiirelt rahuldatud. Datlid sobivad hästi ka neile, kes hommikusööki ei armasta või ei jõua süüa - paar datlit ja energiat on terveks hommikuks. Mina söön neid tavaliselt niisama, aga datleid võib pista näiteks ka smuuti sisse, kui see piisavalt magus ei ole või siis tükeldada mõni vili kreeka jogurtisse. Ma ei ole veel jõudnud proovida, aga räägitakse, et datlid sobivad ülihästi kokku sinihallitus-, kitse-, või fetajuustuga, peab proovima! 
Tavaliselt on mul kodus kuivatatud datlid, need on nii mõnusad, veidike nätsked ja ilma kivideta.
image image  

Tahtsin kangesti ka värsked datlid ära proovida ja soetasin paar päeva tagasi selle suure karbitäie. Datlid näevad selles küll isuäratavad välja, kuid ei maitse mulle sugugi - koor on liialt paks ja sisu paras plöga. Lisaks kõigele on neis kivid sees, mida ma karbilt välja ei lugenud. Kasutan need smuuti sisse ära ja edaspidi ostan ainult oma armsaid kuivanud käkke. Mõtlen, et soetan järgmise paki mõnest ökopoest, siis on kindel, et need on ka kemikaalidest vabad. 
image image
image
Kuidas tänane treening meeldib?
Kas sööte datleid?
image

Tänaseks kõik, olge armsad!♥

imageimage

Olen Pille-Riin, 30+ šopahoolik Tartust, kes püüab elu mitte liiga tõsiselt võtta. ;) Minu blogist leiad postitusi ilu-moe-toidu-kodu vallast. Loodan, et meeldib! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Pille-Riin Fitness // 30 min. rasvapõletus treening algajatele + toitumisnipp