EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

NEW IN//Reserved,Terranova,Takko,Expressions,Seppälä,Your Natural Body

Postitas blogisse: Ms.Kiku
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Käisin nädalavahetusel Tartus ning sain isegi mõned ostud tehtud, sest praegu on poodides täitsa mõnusad soodukad. Soovitan piiluma minna. :)

image

image  

Selle ostuga olen ikka ülimalt rahul. Piilusin juba ammu Reservedist salle, kuid siis olid hinnad ikka üpris kallid ning lahkusin poest tühjade kätega. Nüüd olid aga pea igas poes aled kuni 70% seega sain selle salli hoopis 9 euroga endiste 18 asemel. See sall on väga suur ning soe, seega sobib külmadeks ilmadeks suurepäraselt.
image

 See pilt on väga kehv, kuid loodan, et näete siiski midagi. :) Särk jällegi Reservedist ning maksis 7 eurot. Mõnusast õhulisest materjalist ning eest nööbitav.Varrukaid saab ka alla tõmmata. Teksad on täiesti tavalised veidi heledamad sinised. Pärit on need Terranovast 8 euro eest. 

image
Need hallid pehmed sokid on pärit Seppäläst ning sellised on saadaval 2 euro eest. Kõik on kahjuks ühes suuruses, kuid peale on märgitud ligikaudu 37-42, kuid ma eeldan, et need siiski üle 40 suuruses jalale hästi ei sobi. Veidi on näha ka minu uusi koduseid pükse, kuid kahjuks selgemat pilti mul teile praegu näidata pole. Need on fliismaterjalist ning väga pehmed valgete südamekestega püksid. Pärit Terranovast ning hinnaks ligikaudu 10 eurot.
image  

Selline kõrvarõngakomplekt on pärit Takkost ning pildilt on puudu veel kõige suurem valge kuulike. Kokku oli neid siis pakis 4 paari ning hinnaks 4 eurot.
image  

Lisaks tuli minuga kaasa ka selline tumehalli värvi kõrvarõngapaar. Pärit on need Expressionist ning hinnaks 2,50 eurot.
image

Lõpetuseks näitan Teile ka väikest kingitust. Nimelt saadeti mulle proovimiseks kaks Your Natural Body toodet seega peagi kirjutan midagi ka nendest kahest põnevast tootest. :)

Olen Kristina blogist Ms.Kiku. Kirjutan kõigest, mis mulle huvi pakub ja on minu lugejate tähelepanu väärt. Loodan, et meeldib:)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid kristina NEW IN//Reserved,Terranova,Takko,Expressions,Seppälä,Your Natural Body