EEVA naistekas

Neljapäev, 18. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Milline on romantiline mees?

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hakkasin siin mõtlema romantiliste meeste peale. Kuidas romantikut ära tunda? Kas naine peab ka romantiline olema, et romantikast aru saada?

Nt lilledest ma väga pöördes pole. Samas oleneb lilledest ja saamisviisist. Poest oskab igaüks osta - mina mõtlen nii. Minu jaoks oli palju romantilisem see, kui Timmo tuli suveõhtul hilja töölt koju, püksid märjad. Nii romantiline eks? :D Tegelikult ta oli kuskil heinapõllu ääres peatuse teinud ja pool pimedas niiskes heinas põllulilli korjanud. No see oli armas! Näha, et inimene on vaeva näinud.

 

Üsna ebaromantiline on pea kahe meetrine palmi laadne puu, mis pagasiruumist välja tõmmatakse ja mina siis pean mõtlema, kuhu ma selle kodus paigutan, ilma et see mu igapäeva elu segama hakkaks.

Nüüd üllatati mind lilledega - tulin mina parasjagu ema juurest ja uks oli lukus. Mõtlesin et no milleks? :D Hakkasin siis ust lahti keerama ja härra seisis õndsa näoga uksel, lillekimp käes. Põhiline on muidugi see, et ta polnud ilma meieta kodust väljas käinud ja selle aja sees kui ema juures olin, poleks ta jõudnud kuskil ära käia.

Vahel tal lööb ikka Vene veri välja ja suudab mind pahviks lüüa organiseerides tühja koha pealt asju, mida oodatagi ei oska. Aga samas on ka lillede toomist nii olnud, et pean ise mainima, et tahaks lilli - see oli vanasti rohkem nii, nüüd nagu lilli nii väga ei igatse, piisab täitsa 2-3 korrast aastas.

image
Romantika alla ei loe ma näiteks komplimente või hommikukohvi voodisse toomist - see on argipäev. Minu jaoks on normaalne, et mees märkab naist ja näitab oma armastust hoolivusega välja. Samas, inimesed on erinevad ja mis ühe jaoks romantiline, pole seda teise jaoks.

Veini joomine küünlavalgel? Mina veinist väga lugu ei pea ja võtan seda üsna külmalt. Ma võin Limpa limonaadi ka küünlavalgel juua, vein minus liigseid emotsioone ei tekita :D Samas küünlad põlevad magamistoas meil üsna tihti, pool-hämar tuba on lihtsalt mõnus.

Aga vot, jalamassaaž liigitub mul küll romantika alla. See on lihtsalt nii mõnus ja lõõgastav! Õnneks on mul nii hea kaasa, kes on selleks alati valmis, isegi peale väsitavat tööpäeva. Vot see on romantika, kui mees isegi väsinuna on nõus naist rõõmustama :D

Kas teie mees on romantiline? 
Mis on teie jaoks üldse romantika? 
Milline oli viimane üllatus teile mehe poolt? Kuidas on lillede toomisega? Kas toob niisama või tuleb vahel vihjeid teha?


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Milline on romantiline mees?