EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Tootearvustus: käed 99,9% bakterivabamaks koos Sanitellega

Postitas blogisse: IluExpress
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Praegu on igasuguses mõttes täiesti kohutav aeg - esmalt see, kui muutuvad ilmad hetkel on, teisalt see pimedus ja kogu selle tagajärjeks on nõrgenenud immuunsus ning selle tõttu liigub hetkel ringi väga palju grippe ja muid pahasid tegelasi, kes suudavad nii mõnegi paariks päevaks rajalt maha lüüa.


Käsi peaks ju pesema väga sagedasti, eriti enne sööma asumist, kuid mida teha siis, kui käte pesimiseks võimalus puudub? Sellistel puhkudel tulevad appi Sanitelle desinfitseerivad tooted, mis on igati truud abimehed just nendes täbarates olukordades.
image

Käte desinfitseerimiseks mõeldud geele ja spreisid ma varem proovinud polegi, küll aga olen proovinud puhastavaid salvrätte, mis ajavad samuti asja ära, kuid peale praeguseid katsetusi jäävad kindlasti peale just vedelal kujul pisikuhirmutajad, kuid jõuame peagi ka põhjuseni miks :)

1) SANITELLE Kätegeel E-vitamiini ja makadaamia õliga

image

Mis tootega on tegu? 

Hävitab 99,99% tuntud bakteritest takistades viiruste, nakkus- ja seenhaiguste levikut. Sisaldab koostisaineid, mis jätavad käed värskeks ja pehmeks. Mõeldud aktiivse elustiiliga inimestele, lapsevanematele kasutamiseks kodus ja väljas, lisaks viiruste leviku ennetamiseks töökohtadel.

Oh taevake - vaadake vaid kui nunnu see juba välja näeb. See pisikene 50ml roosa pudelike mahub nii nii hästi ära kõikjale, kuhu iganes seda ka kaasa ei sooviks võtta.

image

Purgikest avades tungib ninna väga tugev piiritusehais, kuid see suudab tõeliseks unelmaks ümber muutuda, kui see kätega kokku puutub. Lõhn on minu arvates pigem marjane ja meenutab kirssi või maasikat, mis paneb mind juba tahes-tahtmata purgi järele haarama :)

Geeli sees peituvad suuremad valged pallikesed, mida ma siiani pole veel oma kätele püüda suutnud, küll aga olen märganud väikeseid säravaid täpikesi, mis peale kasutamist ka õrnalt nahale sätendama jäävad.

image

Purki loksutades on see tõesti geeljas nagu ka ennast kirjeldab, kuid pihule valades on see hoopiski palju vedelam ning see teeb ka kasutamise mugavamaks ja säästlikumaks, sest toodet kulub uskumatult vähe. 

Mida ma veel võiksin ära mainida on see, et see imendub kibekiirelt naha sisse. See on tõesti  ainult sekundite küsimus kui käed juba täiesti kuivaks on saanud :)

Tulemuseks on aga krudisevalt puhtad käed ning samuti annab geel ka kerget niisutust ja otseloomulikult ei puudu ka eespool mainitud imehea lõhn! 

Uus lemmik ja kindlasti asendamatu kaaslane mu igapäevatoimingutes.

SANITELLE Kätegeel E-vitamiini ja makadaamia õliga on saadaval Sanitelle edasimüüjatelt üle Eesti (neid näed siin) umbes 3 euro ringis ja kellel on suurem huvi saab tooteid  hulgi tellida ka 16 kaupa http://sanitelle.eu/, tükihinnaks 2,39 eur.

Hindeks 10/10

2) SANITELLE® Käte sprei E-vitamiini ja Aloe Vera ekstraktiga

image

Mis tootega on tegu?

Hävitab 99,99% tuntud bakteritest takistades viiruste, nakkus- ja seenhaiguste levikut. Sisaldab koostisaineid, mis jätavad käed värskeks ja pehmeks. Mõeldud aktiivse elustiiliga inimestele, lapsevanematele kasutamiseks kodus ja väljas, lisaks viiruste leviku ennetamiseks töökohtadel.

Paha-paha nüüd ma hakkan kaht toodet võrdlema ja pean tõdema, et see sprei jääb vaid nõksukese geeljast variandist maha.

Väga hea on see, et see on lapiku kujuga ja selle mahutamine pole mitte mingisugune probleem, see mahub väga hästi ka jopetaskusse ega aja seda tobedalt punni.

See sprei on aga läbipaistev ja sellel on väga mõnus pihusti, mis on minu arvates mugavam variant kui valamine. 

image

Toode on täiesti läbipaistev ja selle laiali hõõrumine ei lähe küll mitte nii mängleva kergusega kui geeli pealekandmine, kuid kuna see on spreina, siis lendub see juba peale pihustades päris mõnusasti laiale pinnale :)

image

See teeb samuti käed piinlikult puhtaks ja imendub samuti hetkega (mulle tundub, et isegi veel kiiremini kui geel). Lisaks jätab neile mõnusa lõhna, mis meenutab mulle isiklikult mõnda parfüümi, seega on natukene lillelõhna moodi. Lisab ka vedikene kätele pehmust, kuid selle toote põhieesmärgiks on siiski vaid puhtuse tagamine ning ühtlasi on seetäpselt õige toode neile, kes otsivad midagi lihtsat ja kerget :)

SANITELLE® Käte sprei E-vitamiini ja Aloe Vera ekstraktiga on saadaval Sanitelle edasimüüjatelt üle Eesti (neid näed siin) umbes 3 euro ringis ja kellel on suurem huvi saab tooteid  hulgi tellida ka 30 kaupa http://sanitelle.eu/, tükihinnaks 2,39 eur. Hindeks 9/10

Nagu te näete on toodete hinnad lausa piinlikult odavad ning miks ka mitte teha see väikene investeering mitte oma kätesse vaid just tervisesse, sest neid mustade-käte-haigusi levib hetkel kõikjal... :(

Aitäh Sanitelle'le, et andsid mulle võimaluse nende pärleid teieni tuua! :)

Kuid teile on mul samuti varuks üks üllatus... Õige pea saate ka teie Sanitelle tooteid endale võita, kuid iga asi omal ajal :)

Eliise

Olen Eliise Tartust, tegelen iluuisutamisega ja armastan ülekõige shoppamist. Minu blogi on kindlasti huvitav neile, kes soovivad lugeda toodete arvustusi ning mõningaid nippe, mis on iluga seotud.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eliise Tootearvustus: käed 99,9% bakterivabamaks koos Sanitellega