EEVA naistekas

Teisipäev, 23. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Fitness // 15 min. HIIT treening algajale + toitumisnipp

Postitas blogisse: Genefic
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Tänane treening on veidi lihtsam, kui üleeilne, millest mul lihased on tänagi veel pisut valusad. Aga ei midagi hullu. Ülepäeviti on väga paras treenida, eile ma uuest trennist veel ei unistanud, aga täna juba täitsa kibelesin. Tegu on HIIT treeninguga, s.o. High Intensity Interval Training - kõrge intensiivsusega intervalltreening. Kuna trenn on mõeldud algajatele, ei ole see nii hullumeelselt võhmale ajav, täpselt paras. 

 

image
image

Söö nii palju spinatit kui jaksad!

Spinati kasulikusest on kindlasti kõik kuulnud ja näinud pilte rohelistest smuutidest, mis paksult seda head kraami täis. Spinati tore omadus on see, et taim on täiesti maitsetu ja seetõttu saab neid rohelisi lehti lisada nii paljudesse toitudesse. Seda, pea kõiki elutähtsaid vitamiine ja mineraalaineid sisaldavat taime olen pannud kastmetesse, suppidesse, lasnaje vahele, wrappidesse, kartulipudrusse ja omleti sisse. Olen ostnud nii potis kasvavat spinatit, plastkarpidesse pakitud lehti, kui ka külmutatud portsjone ja pean ütlema, et viimane variant meeldib mulle kõige enam. Imelihtne on paar kuubikut valmishakitud lehti supi sisse visata. Üks asi on mul veel proovimata - lisada spinatit smuutisse, lihtsalt ei ole kunagi meeles. 

 Rimi pakub näiteks selliseid spinati portsjone.

image image

Eile tegin nendega kalkuni-spinati lihapalle ja pean ütlema, et need on kõige paremad lihapallid, mida ma kunagi olen proovinud. Korralikku pilti mul kahjuks näidata ei ole, sest õues oli juba kottpime, kui pallid valmis said. Ainus tõestus neist on kaks koledat Intagrami fotot - maitsesid need pallid kordades paremini, kui pilltidelt paistab. :) 

Vaja läheb:

500gr hakitud kalkuni kintsuliha (sobib ka kanahakkliha)

½ klaasi hakitud spinatit või mõned külmutatud spinatikuubikud

1 muna

 ½ klaasi riivsaia või -leiba

1 hakitud sibul või ½ tl sibulapulbrit

1 purustatud küüslauguküüs

soola, pipart, punet, tüümiani

Minul on kotlettide-lihapallide tarbeks ostetud sibulapulber, aga kui kasutad värsket sibulat, prae see enne lihale lisamist läbi, muidu jääb see ebameeldivalt krõmpsuma. Kui lisad külmutatud spinati sulata see enne ja pigista üleliigne vesi välja. Sega kõik komponendid kokku ja vormi pallid, küpseta 200 kraadises ahjus u. 20 min. Sama kiirelt saavad valmis koorimata, neljaks lõigatud kartulid, mis on segatud õli ja maitseainetega. Maitsev!

image

image

Kuidas tänane treening meeldis?

Kas sööte spinatit ja kui, siis kuidas?

image

Praeguseks kõik, olge tublid!♥ 

Õhtupoole tulge tagasi, siis saab lugeda tühjadest totsikutest. :)

imageimage

Olen Pille-Riin, 30+ šopahoolik Tartust, kes püüab elu mitte liiga tõsiselt võtta. ;) Minu blogist leiad postitusi ilu-moe-toidu-kodu vallast. Loodan, et meeldib! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Pille-Riin Fitness // 15 min. HIIT treening algajale + toitumisnipp