EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Tühjad totsikud #8

Postitas blogisse: Genefic
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Seekordses empties postituses on eriti palju tooteid, sest vaatasin veidi kriitilisema pilguga oma riiulitel ringi ja leidsin nii mõnegi ammuilma kehtivusaja ületanud totsiku - olid teised taha nurka pugenud ja meelest sootuks läinud.  

 

image

Aden // High Shine huuleläige / No.11

See läige jäi minu poolt pea täiesti kasutamata ja on üks neist, kes oli riiuli tagumisse nurka ununenud. Läikel endal iseenesest midagi viga ei olnudki, kuid lõhn ja maitse olid nii ülikeemilised, et veidi hirmuski oli seda huultele määrida. 

image

E.L.F. //  Shimmer Palette

Kuna highlighterit kulub nii imevähe, siis selle karbi sisu ma ära ei jõudnudki tarbida. Iseenesest mulle täitsa meeldis, andis kulmuluule ja põsesarnale ilusa kuma, aga kindlasti on paremaid särapuudreid, mis ei ole nii kreemja koostisega, puudrised tooted sobivad minu rasusele nahale lihtsalt paremini. 

image

Fushi // Bringer of Peace dušigeel

Mulle väga meelis selle pesugeeli lõhn, tõeliselt rahustav... Aga no ei vahuta see nii kõvasti, kui mulle meeldiks. Väga kahju, ma oleksin muidu isegi selle hinna ees silma kinni pigistanud ja uue ostnud, aga no mis rahustavast vannist siin saab rääkida, kui pesemise ajal muudkui stressad, sest nuustik ei libise nahal.   

image

Lumene // Wild Rose Volume huuleläige 

Ma ei suuda sellelt tillukeselt tuubilt tooni nime leida ja ka internetist ma seda toodet ei leia. Poodides on see mulle silma jäänud küll, nii et müügil peaks see veel olema, aga koju tuua ma seda ei soovita. Värv on küll imearmas ja lõhnab läige täpselt kui Lancòme Juicy Tubes tuubid, kuid ka kleepub sama hullusti. Juuksed tõmbuvad kui magnetiga huulte külge ja sinna need jäävadki. 

image

Maybelline // Master Precise vedel silmalainer

Seda lainerit olen kasutanud juba mitu. Püsib hästi, on ilusat sügavmusta värvi ja isegi minu värisev käsi saab sellega joonistamisega päris hästi hakkama. Kui millegi kallal vinguda, siis laineri hästi pikk ja peen vildikalaadne ots kipub otsast kiiresti ära kuivama, kuigi lainer ise veel täitsa töökorras. Kui olla hoolas ja see alati peale kasutamist ots allapoole purki pista, püsib see ilusti niiske. Ma veel kaalun, kas ostan samasuguse uue või proovin mõne muu brändi lainerit. On soovitusi?  

image

E.L.F. // Mineral Eyeshadow Primer / Sheer

Ka seda silmameigi aluskreemi olen kasutanud mitu tuubi ja arvatavasti tellin kunagi veel. Lauvärvid püsivad sellega väga kenasti ega kogune õhtuks lauvakku. Kuigi ma endale igapäevaselt keerukaid silmameike ei maali, kasutan seda ka selle ühe tagasihoidliku tooni alla, mida tavaliselt kannan. Pakend on samuti väga mugav, tuubis on justkui huuleäike aplikaator.

image

Palmer´s // Cocoa Butter Formula huulevõie

Mulle meeldis selle huulepalsami šokolaadi-piparmündi lõhn/maitse ja ilus läige, aga niisutust jäi natuke väheks. Butter on selle kohta kindlasti palju öeldud, võine ei ole see kohe kindlasti, pigem geeljas ja vedelamapoolne.

Pakasega sellest abi eriti ei ole, suvel aga täitsa mõnus kerge. 

image

Lumene // Arctic Spa kehakoorija

Üks tõhusamaid koorijaid, mida olen proovinud. Terakesi on nii palju, et peopesad on lausa peale koorimist hellad. Mulle väga meeldis. Pigistasin sellest kõik välja, mis andis, tükk tegu oli, et see pildistamise tarvis lömmis olekust tagasi sirgu saada.

Hästi hea lõhna ja ilusas pakendis toode. Soovitan! 

image

E.L.F. // High Definition tolmpuuder / Translucent

Ma isegi ei tea, miks see karp mul ikka veel kapis seisis. Kohutav puuder, mis ei matista, jätab näo jahuseks ja tolmab hullumeelselt. Fuhh! 

image

Lumene // Arctic Aqua niisutav silmageel

Hästi kerge geel, mis ei jäta silmaaluseid rasvaseks ja sobib väga hästi ka meigi alla. Hoidsin seda tuubi külmkapis, mis muutis selle kasutamise eriti mõnusaks, hommikul jääkülma geeli silmade alla tupsutades ärkad kohe kiirelt üles. Sobib väga hästi just esimeseks silmakreemiks, sest ei ole kortsudevastane, vaid kergelt niisutav. 

image

Dermosil // Primo küünenahapalsam kreeka pähkliga

Hea maheda lõhnaga parajalt kreemjas ja piisavalt niisutav. Mulle meeldis. Sai ilusti minu hästi kuivade küünenahkade pehmendamisega hakkama. Imendus kiiremini kui paljud küüneõlid, mida olen proovinud. Hea meelega kasutaksin edaspidigi.   

image

Tony Moly // Cats Wink 3Go tihendav ripsmetušš

Meon e-poest ma seda tušši kahjuks enam ei leia. Kel soovi, peab selle endale eBay´st tellima. Igati hea tušš, mis lisas nii volüümi kui pikkust, hoidis ripsmed ilusti kaardus ja tuli veega kergelt maha. Kõige toredam on kogu asja juures muidugi see kiisuga tuub. :) 

image

Oriflame // Hyper Stretch ripsmeseerum

Kahjuks minu ripsmeid see seerum lopsakamaks ei muutnud. Pikkust nagu tuli veidi juurde, aga seda ma taga ei ajanudki. Ei tasunud kogu see vaev ennast ära. Mitte et selle igaõhtune ripsmetele kandmine raske oleks olnud, aga selle meelespidamine käis küll üle jõu. :)

image

E.L.F. // Põsepuna / Blushing

Koledas pakendis ilus roosa põsepuna, milles veidi liiga palju sädelevaid osakesi. Kasutasin päris tihedasti, aga otsa ei saanud. Pintsel, mis karbis kaasas, ei kõlba kuhugi. Uuesti ei soetaks, just selle inetu pakendi pärast... 

image

M.U.A. // Päikesepuuder

Seda bronzerit on karbis nii metsikult palju, et ei jõudnud ma ka seda ära kasutada. Mulle väga meelis selle puudri siidine tekstuur, matt tulemus ja ilus külm toon. Sobib väga hästi põhjamaisele sinakale nahale. :)

image

E.L.F. // Luscious Liquid Lipstick / Strawberry

Mugavas pakendis ilusa tooniga huulepulk-läige, aga huultel mitte eriti mugav ja veidike kleepuv. Uuesti ei soetaks. 

image

M.U.A // Sheer Lip Gloss / Too Musch Fun

Ilus toon, lõhnas hästi ja ei kleepunud. Täitsa arvestatav läige, kui sulle meeldivad tuubis isendid. 

image

Najel // Aleppo šampoon rasvastele juustele

Mõnus, peaaegu looduslik šampoon, mis lõhnas hästi, vahutas kõvasti ja pesi juuksed hästi puhtaks. Pudel on parajalt suur, terve pere sai tükk aega kasutada. Lõhn on selline, mis sobib ka meestele väga hästi. 

image

L´Oreal // Glam Shine Fresh huuleläige / Aqua Mandarin

Väga mugava aplikaatoriga ja armsa, hästi kerge tooniga.Veidike kleepuv, aga mitte nii, et juuksed suu külge liimuks. Huultel on selle all veidike raske tunne, seepärast ei kipu ka uuesti soetama.

image

Collection 2000 // Lasting Perfection peitekreemid ja valgustpeegeldav pliiats

Eestist neid tooteid kahjuks osta ei saa, nii et pikalt ma neist juttu ei tee. Ütlen vaid, et kui mõnel välisreisil neile peale satute, siis tasub täitsa kaasa ostmist. Peitekreemid on hea pigmendiga ja särapliiats teeb silmaalused palju värskemaks. 

image

E.L.F. //  Shimmer Lip Gloss / Fantasize

Meeldivalt vaniljelõhnaline, hästi pehme tektuuri ja ilusa tooniga läige. Muudab huuled siledaks ja pehmeks ega kleepu. Soovitan! 

image

L´Oreal // Skin Perfection päevakreem

Imehästi lõhnav, armsas roosas purgis parajalt niisutav kreem, mis matistab nahka ja ahendab poore. Kreem meeldis mulle väga ja kasutasin selle ilusti lõpuni. Kui mul juba uusi testimist ootavaid päevakreeme ees ootamas ei oleks, soetaksin arvatavasti uue purgi.  

image image

Kas olete mõnda toodet sellest suurest portsust proovinud?

image

Tänaseks kõik, olge armsad!♥

imageimage

Olen Pille-Riin, 30+ šopahoolik Tartust, kes püüab elu mitte liiga tõsiselt võtta. ;) Minu blogist leiad postitusi ilu-moe-toidu-kodu vallast. Loodan, et meeldib! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Pille-Riin Tühjad totsikud #8