EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Minu uusaasta lubadus ja soovid #1

Postitas blogisse: Virge
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei! :)

Kuna nüüd jõudis lõpuks kätte see aeg kus sai vana-aasta minema saadetud ja uus vastu võetud, siis võis anda mõned uued lubadused. Mina lubasin see aasta korralikult ja intensiivselt veel rohkem spordiga tegeleda, no, et sinna oma energia paigutada. Kõige rohkem pean silmas just jooksmist. Tegelikult ma vihkan jooksmist, sest ükskõik kui palju ma ei pingutaks või ei üritaks, alati hakkab mul pistma(vahet ei ole kas ma jooksen kiiresti, aeglaselt või hingan ilusti ühes taktis sisse välja, ikka pistab) ja seetõttu olen ma jooksmist eiranud.

 

image

Selleks, et jooksmine hea ja mugav oleks(peab olema, muidu lihtsalt ei taha jooksma minna), on vaja teatud asju ja seetõttu tegin ma endale vajaminevatest asjadest pisikese soovika.

1.EQUA joogipudel- Ma mõtlesin kaua aega kas ma tahaksin klaasist või hoopis plastikust, lõpuks otsustasin plastikust pudeli kasuks, sest see ei tohiks maha kukkudes nii kergesti katki minna kui klaasist pudel. Jooksmas käies oleks seda väga mugav kaasas kanda, saab ümber käe panna ja puha. Mina valiksin pudeli endale JOY kollektsioonist, ning kuna ma juba selline looduslaps kord olen, siis saaks selleks pudel nimega WILD.

2.Jooksupüksid- Kui juba jooksma hakkata, siis võiks selle jaoks ka vastav riietus olla ja kuna ma oma kapis ühtegi normaalset jooksupükste paari ei näinud, siis oleks väga tore kui ma needki endale soetaksin. Tegelikult mulle väga meeldivad ja istuvad liibuvad riided, sest nendega on äraütlemata mugav.

3.Jooksujalanõud- Kui juba jooksupükse tahan, siis kindlasti peaksid minuni jõudma ka jooksujalanõud, sest nendest oleneb päris palju. Jooksujalatsid teevad jooksmise palju mugavamaks ja paremaks. Esiteks juba sellepärast, et neil on tald paksem ja teisest materjalist, ning seetõttu vähendab see joostes jalgade põrutust. Teiseks, need suunavad mingil määral samme. Kolmandaks, need on nii mugavad. Need kolm põhjust on piisavad, et endale jooksujalatsid muretseda, sest valutavate taldadega on nukker olla(jube tunne).

4.Hularõngas- See küll ei puutu kokku jooksmisega aga endale tahan seda ikkagi. Seda oleks lihtsalt vahva keerutada, lisaks aitaks see kaasa masseerivalt küljelihastele ja see oleks ju lihtsalt tore.

Hei, olen Virge, pärit Lääne-virumaalt. Minu blogist leiad postitusi aiandusest, ilust&moest, vaba aja tegemistest ja muust toredast :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Virge Minu uusaasta lubadus ja soovid #1