EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Retseptinurk//Šokolaadine ganache

Postitas blogisse: Virge
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei!:)

Ganache kreem on minu üks suurimaid lemmikuid, sest selle valmistamine on käkitegu ja maitse on suurepärane. Ma olen alati suur šokolaadi sõber olnud ja seetõttu sobib see kreem mulle oivaliselt, sest see jääb tõsiselt šokolaadine ja õhuline, mis teeb selle omakorda nii maitsvaks.

 

image

Vaja läheb:

Šokolaad: 170 g(Mina kasutan Fazeri tumedat, mitte mõrut)

Vahukoor: 170 g

Või: 10g

1.Vala vahukoore koor kaussi, lisa või ja pane see pliidile. Kuumuta kuni keemiseni. Seejärel võta pliidilt ära.

2.Tükelda šokolaaditükid natukene väiksemaks, sest siis nad sulavad kiiremini. Seejärel lisa šokolaad kohe peale poti pliidilt ära tõstmist potti.

3.Sega vispliga ühtlaselt ja sega kuni mass on ühtlane, jälgi et ganachele ei jääks sisse liiga palju õhumulle, vahepeal võib näiteks potti natukene õrnemalt põhjaga vastu lauda lüüa, siis tõusevad õhumullid põhjast üles.

4.Seejärel lase ganachel jahtuda. Kui jahtuda ei lase, siis ta ei lähe vahtu. NB! Ganache peab täielikult maha jahtuma! Kindlasti ärge pange seda külmkappi jahtuma, sest siis muutub ganache kõvaks või tõmbab endale sisse kõvad tükid, ning pritstehnikat kasutades jääb krobeline.

5.Kui ganache on jahtunud võib selle ära vahustada. Vahustamisel tuleks jälgida seda, et üle ei vahustaks.

6.Valmis. Nüüd võib seda määrida tortide vahele või hoopis torte pealt katta. Prits tehnikaga kasutada või hoopis roose valmistada, valik on sinu.

Hei, olen Virge, pärit Lääne-virumaalt. Minu blogist leiad postitusi aiandusest, ilust&moest, vaba aja tegemistest ja muust toredast :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Virge Retseptinurk//Šokolaadine ganache