EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Strong is the new skinny!

Postitas blogisse: Hearts of Cashmere
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Uus aasta on alanud hästi! Minu uus treeningpäevik (loodan selle lähiajal ka üles pildistada) on minuga juba tublisti jõusaalis kaasas käinud ja tunne on tõesti hea olnud, sest iga trenniga olen suutnud ennast üha rohkem proovile panna. Iga kord jõusaalis jõudes mõtlen, et täna teen ruttu ära, aga ikka on alati nii, et tahaks ikka veel ja veel. Ja tõsi ta on - me veedame Markoga jõusaalis ikka väga kaua aega. Aga meil on nii lõbus! :) Ja mul on alati nii hea, et mul on kõrval keegi, mis motiveerib mind ning paneb mind rohkem pingutama. Iga korraga aina paremaks!

 

Nagu uuele aastale kohane, on ilmselt lugematu arv inimesi andnud lubadusi teemadel 'hakkan rohkem trennis käima ja paremini toituma'. Jaaa seda on vähemalt meie väikeses kodudes jõusaalis hästi näha. Väga palju on uusi inimesi ning ilmselt paljud neist ka üldse esimest korda jõusaalis. Aga tegelikult on seda nii tore vaadata. Hea meel on, et inimesed on oma lubadustest kinni pidanud ja vähemalt juba alustanud. Teeme sellest ühe hea aasta!! :)

image image image

Minu nimeks on Liis ning olen 19-aastane neiu, kes armastab blogimist ning jagab seal kõike, millest elus rõõmu tunneb. Enamasti seondub see kas moe, spordi, toidu või ilumaailmaga, kuid esineb ka postitusi lihtsalt minu igapäevasest elust. Loodan, et ka sina leiad minu blogist midagi huvitavat - head lugemist!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Liis Paalits Strong is the new skinny!