EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Kuidas me Seppälas käisime

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Nii muuseas, Seppälast mõõda jalutades, märkasin sokke. Selliseid mõnusaid pakse ja sooju. Kujutasin kohe ette, kui mõnus oleks need õhtuti raamatut lugedes jalga tõmmata. Valikus olid roosad valgete täppidega ja hallitriibulised. Võtsin mõlemad, sest hind oli hea (2€ sentidega) ja sokid olid armsad, paksud ja niiii pehmed.

 

Seal samas, kust sokid võtsin, olid ka ööriided ja hommikumantlid. Üks valge hommikumantel kõitis kohe tähelepanu. Viimane rippus stangel, suurus oli L. Veidi mõtlesin, ja otsustasin ära võtta. Mul hetkel on üks roosa, mille ostsin tol ajal, kui Kristellat ootasin. Viimane aeg oligi aeg uus muretseda. Hommikumantli puhul pole ka vahet, kas see on sulle paras, või number suurem. Selleks ma selle L suuruse ees põdema ka ei hakanudki. Ehk võtangi kunagi juurde :D Tegelikult ma mõtlesin, et ma emotsioonioste ei tee. Aga nii hea hinnaga ja veel valget värvi, nagu ma ammu tahtnud olen. Arvan, et tasus seda väikest laristamist ära küll.

image
Eks oleks tahtnud üht-teist veel vaadata, aga õnneks mul on lapsed, kes mind kaine mõistuse juures hoiavad :D Nemad, õigemini Daisy, ei kannata ju väga kaua( üle 5 min), mõtetutes poodides viibimist. Daisy jaoks on ainukesed mõttega poed toidupood, raamatupood ja mänguasjapood. Kui nüüd päris aus olla, siis üsna mõistlikud valikud 4a poolt. image
Aga nüüd sokkide juurde tagasi! Nii kui Kristella nägi, et mul olid nii mõnusad sokid peos, tahtis tema ka endale selliseid "tudusokke", nagu ta ise nende kohta ütles. Läksime siis lasteosakonda luurele. Päris samasuguseid seal polnud aga lõpuks ta leppis nendega, mis saada oli. Kristella leidis endale veel üht-teist: pidžaama, mõnusaks kodusolemiseks retuusid ja T-särgi.
Pidžaama on eriti tore ja ainult 8€ sentidega:

image
Meelitasin ikka Daisyt ka midagi endale valima, ei sobinud üks ega teine. Lõpuks oli ta endast nii väljas, et issi läks temaga koridori jalutama. Kui me Kristellaga valitud asjade eest maksma hakkasime, tuli ka Daisy poodi tagasi ja lasi endas peidus oleva bravuuritari lahti. Küll siis hakkas tulema:
"Pood on liiga väike!"
"Valida midagi pole!"
"Kõik on jamad!"

image
Jäigi siis asi nii, et Daisy seekord ei leidnud endale midagi. Kui koju jõudes Kristella kotist asju välja tõstma hakkas, kartsin küll, et nüüd tuleb uus hoog peale stiilis "miks tema midagi ei saanud?" Vaatas põgusalt mõnd Kristella näidatud eset ja ütles: "Ma saan need niikuinii endale, kui sulle väikseks jäävad!". Ja oligi sealtmaalt. Bravuuritar isiklikult: image
image


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Kuidas me Seppälas käisime