EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Mõned suupisted ja Taani talutüdruk

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Nagu te mäletate, küsisin eile oma FB lehel, milliseid täidiseid teha leivakoorukeste sisse. Ega ma nende täpset nime teagi :D Sain üllatavalt palju retsepte ja ideid. Tegin siis kolme erinevat varianti, vastavalt sellele, mida kodus parasjagu leidus. Katsetamisplaani jäi veel rodu variante, aga eks proovin kunagi ka need järgi.

image
Margiti soovitusel sai tehtud heeringa-sibula-hapukoore suupisteid. Sibula ja heeringa tükeldasin võimalikult pisikeseks, segasin omavahel kokku ja tõstsin koorukestele, peale lasin tõrtsu hapukoort. Oleks tahtnud igale leivakesele 1/4 vutimunast kaunistuseks panna, aga vot polnud külmikust parasjagu võtta.

Teiseks variandiks tegin singirulli täidise: riivitud juust, majonees ja pressitud küüslauk.

image
Kolmandaks variandiks sai: 3 keedetud muna + pool suuremat karpi Merevaiku + riivitud juustu + majoneesi. image
Tegin leivakoorukesi esmakordselt ja väga  maitsvad olid...kõik variandid! Kus ma küll elanud olen?? Soovitage mulle veel täidiseid! Ilmselt teen neid lähiajal uuesti :)
Taani talutüdruku retsepti sain siit. Tegin kahekordse koguse ja sain sellega täita 12 pitsi ja kolm suuremat klaasi. Tegin just selle mõttega magustoidu viinapitsidesse, et oleks selline suupärane ports. Pole ju mõtet suuri lähkreid täis lüüa, üsna rammus magustoit ikkagi. Ja noh, viinapitsid meil kodus muud otstarvet niikuinii ei leia :D image
Kusjuures nüüd mõtlesin, et peaks pitse veel juurde ostma, just magustoitude või isegi salati jaoks. Sellisel koosviibimisel on ju mõnusad ja saab mitmeid sorte teha.
image


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Mõned suupisted ja Taani talutüdruk