EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Jõulud ja aastavahetus

Postitas blogisse: All About Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Enne veel, kui alustan selle aasta esimeste postitusega, saadan ära jõulud ja aastavahetuse ka siin blogis! Kuigi pidustusi veel tuleb, sest järgmine nädal saan 21-aastaseks... Igal juhul jõulud olid nagu ikka meeleolukad. Tänavu oli meid ühe laua taga peaaegu, et kolmkümmend inimest, mis tähendas, et heast ja paremast oli laud lookas. Jõuluvanat mängis minu noormees ja olenemata sellest, et põhimõtteliselt kõik sellest aru said, oli elevus ja ärevus ikkagi sees.

Pidasin jõule ka oma sõbrannadega ning kahega neist korrladasime ühel õhtul minu pool väikse istumise. Kohtumisi kohvikutes oli muidugi meeletult, aga see mulle talve ja eriti jõulude juures meeldibki. Pühadeaeg läks üleüldiselt kuidagi kiirelt ning juba jõudis kätte vana-aastaõhtu. Mina teadsin detailselt, kuidas ma oma aastalõpu õhtut veeta tahtsin ning õnneks läks kõik plaanitult ning paremingi. Hilisõhtuse broneeringu tegime elukaaslasega restorani Kadriorg, mis on kindlapeale minu lemmikkohti Tallinnas. Selles restoranis on mõõdukas koguses klassi ja ehedust, lisaks näpuotsatäis romantikat. Muidugi toidud viivad seal keele alla! Soovitan väga. Eedasi suundusime Piritale, Russalka juurde. Ilutulestikku lasti korralikult ning mere äärest paistab ilusti nii Kopli kui ka Viimsi tipp. Ma ei ole seal varem vana-aastaõhtul käinud, aga kindlasti läheksin veel.
Tuleksin nüüd hea meelega selle pidustuste rongi pealt maha, aga nagu ma juba ütlesin, siis järgmine nädal on mu sünnipäev ning tähistamine algab juba homme...

Mida teie uuel aasta viimasel õhtul tegite?
PS! Paljud iluteemalised postitused on juba soojas ning nüüd üritan natukene tihemini siia postitada :)

image


image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Olen Epp, Tallinna tüdruk ja nagu blogi pealkiri ütleb, siis kirjutan kõigest ilusast - huulepulkadest ja kottidest, kodukujunduse ja inimesteni välja. Vaadake üle ja loodetavasti naudite ;)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Epp Jõulud ja aastavahetus