EEVA naistekas

Teisipäev, 19. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Lushi Father Christmas vannipomm

Postitas blogisse: All About Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Astusin mõnda aega tagasi sisse Foorumis asuvasse Lushi poodi ning suur oli minu rõõm, kui seal oli paljudel toodetel allahindlus tervelt -50%! Krabasin endale kaks vannipommi ning ühe minu lemmikuks kujunenud näovee. Täna räägin põgusalt Father Christmas vannipommist. Ega neist palju suurt rääkida pole, aga kas need ikkagi teevad oma lubatud tööd? 

image

Läksin oma sünnipäevahommikul vanni (milline luksus!) ning viskasin vannipommi ka sisse. See vahutas päris korralikult, lausa ujus vees ning susises. Alguses tuli roosakat värvi, kuid hiljem koorus vannipommist välja roheline sisu ning sellist värvi oligi lõpuks minu vannivesi. Tõesti, naha jättis siledaks ja vannivee tegi pehmemaks. Aga lubatud lõhna, või õigemini "jõuluhõngu" ma ei tundnud. Jah, alguses küll oli üsna aimatav aroom, aga vannituba oli pärast täiesti tühi ja "tavaline" nagu poleks midagi üldse juhtunudki. Teate, umbes selline tunne, et ootad mitu kuud jõule ja siis jõuab jõululaupäev kohale, saab kiirelt otsa ning sisse jääb nukker tühjus... Kas see on oma täishinda (4.80) väärt? Kindlasti mitte, aga 2.40 eest võib ju proovida. Igal juhul oli elevus suur ja vannivesi roheline.

Kui proovin ära teise samalaadse toote, mis oma korda ootab, siis räägin ka sellest lähemalt. :)
image

Mida teie Lushi vannipommidest arvate? :)

Olen Epp, Tallinna tüdruk ja nagu blogi pealkiri ütleb, siis kirjutan kõigest ilusast - huulepulkadest ja kottidest, kodukujunduse ja inimesteni välja. Vaadake üle ja loodetavasti naudite ;)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Epp Lushi Father Christmas vannipomm