EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Fall and December empties

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Here is one long post about my fall and December empties, I try to make it short as I have so many products. I still don´t know should I do this kind of post every month or every season? What do you think? My last empties post was about products I used up in summer time and you can find it here.

Siin on üks pikk postitus minu sügisel-Detsembril tühjaks kasutatud potsikutest, pikka juttu pole, kuna tooteid on palju. Ma ei ole ikka suutnud ära otsustada, kas peaksin tegema tühjade totsikute postitusi iga kuu või pikema perioodi kohta? Mida te arvate? Eelmisel korral tegin koonpostituse suve potsikute kohta ja selle leiate siit.

image

image
Dermosil shower gel with mandarin is one of my new favorite! It has such a nice scent, it´s like fresh and sweet mandarin-juice, foam and price is also great!

Dermosil mandariini dušigeel on üks mu lemmikutest! See on tõeliselt mõnusa lõhnaga nagu värske magus apelsinimahl, vahutab hooga ja on ka müügil hea hinnaga!

image
Dermosil Moisturizing Hair treatment was one of the most used hair product I had, as my hair became so soft and healthy, the smell reminded me some hair mask what my hairdresser like to use, it has got to be a good sign, am I right? Eventually, however, my hair get used with the product and it didn´t worked so well anymore. Unfortunately, I didn´t find the same product anymore from Dermoshop website, but instead I found a new and interesting mask what I would like to try out.

Dermosil niisutav juuksemask oli alguses pidevalt kasutuses, kuna tegi juuksed pehmeks ning mõnusaks, lõhnalt meenutab mõnda juuksuri kasutatavat maski, see peab ju olema hea näitaja, eks ole nii! Lõpuks aga harjusid mu juuksed selle tootega vist liialt ära ning ei saanud seda nii tihti kasutada, küll aga tühjaks ta sai. Kahjuks ei leidnud ma seda sama toodet enam Dermoshopi kodulehelt, kuid leidsin hoopis uue ja huvitava maski, mida peaks ka proovima. Kes on juba jõudnud, võiksid kogemusi jagada?! image
I have talked so many times about Dermosil roll-on red orange, since it´s still my all-time favorite. Now I use lime roll-onand I have to admit that Dermosil roll-ons are the best.

Ma olen rääkinud Dermosil punase apelsini deodorandist mitmeid kordi ja see on jätkuvalt minu suurim lemmik. Hetkel katsetan deodoranti laimiga ning ka see on hea, Dermosili deodorandid on kindlasti minu kindlad kaaslased!

image
I tried for the first time Oriflame hair products and it was pleasant surprise. Here you can see Oriflame Nature Secrets Conditioner with sunflower and blueberries, but unfortunately I can´t find it anymore from the website. I tried the mask and shampoo also from the same line, but unfortunately they ended up in airport check-in trash, for some reason I forgot them to my hand luggage and had to throw them away. In any case, they (especially this mask!) smell like some product from my hairsalon!

Proovisin esimest korda Oriflame juuksetooteid ning üllatusin meeldivalt. Pildil on Oriflame Nature Secrets juuksepalsam päevalille ja mustikatega, mida ma kahjuks aga kodulehelt enam ei leia. Proovisin ka sama sarja juuksemaski ja šampooni, kuid kahjuks jäid need totsikud lennujaama check-ini prügikasti, tahtsin nad kogemata reisile käsipagasis kaasa haarata. Igal juhul oli neil (eriti maskil!) lõhn nagu mõnel juuksuritootel.

  image
Oriflame master curl mascara was one of my favorite, I still miss it! This mascara brush was amazing and worked really really well! Pigment was nice and it lasted for a long time, you can see my review about it here!

Oriflame master curl ripsmetušš on üks mu lemmikutest, kasutaksin seda hea meelega ka edaspidi! Selle tuši hari oli minu jaoks super, töötas väga hästi! Pigment oli korralik ning pidas ka minu niiskete silmade ripsmetel hästi vastu, väikese ülevaate tootest lähemalt leiate siit. image
I have used that Hawaiian Tropic cooling aftersun spray for a long time and I must admit that I was happy that it´s finally used up. It worked well, cooled me down after hot day under sun (check out my beach must haves!), but at the end I didn´t enjoyed that sweet coconut-avocado smell anymore and now I would like to try out something new.

Olen kasutanud seda Hawaiian Tropic jahutavat päevitusjärgset emulsiooni pikka aega ja olin üsna rõõmus, et see tühjaks lõpuks sai. Toode küll töötas hästi, jahutas kuuma päeva järel naha korralikult maha (vaata, mis on minu lemmikud ranna-tooted!), kuid lõpuks tüdinesin sellest kookose-avokaado lõhnast ära. Järgmiseks suveks tuleb leida uus samalaadne toode.

image
I guess that most of the young womans in Estonia have heard about this 100% natural and handade pedicure soap by Nurme Seep. Everybody, me included, loves that soap and are amazed, it really works! Unfortunately I couldn´t find that from their webpage, hard to believe that they don´t produce that anymore, anyone knows?! Only bad thing about natural soap is that you´ll need special case for them, luckily now Nurme Seep have some of the pieces also, I need to buy one, so I can use those soaps in the future also!

Tõenäoliselt on suurem osa noortest naistest Eestis kuulnud 100% looduslikust pediküüriseebist Nurme Seebilt, mis onpuhas käsitöö. Kõik, kaasaarvatud mina, tunduvad olevat armunud sellesse tootesse, kuna see tõesti töötab super hästi! Kahjuks ei suutnud ma seda seepi nende kodulehelt leida, raske uskuda, et nad neid enam ei tooda, kas on keegi infoga täpsemalt kursis?! Naturaalsete seepide puhul on tarvis seebialust, õnneks on nüüd mõned kaunitarid ka Nurme Seebil endal müügis, tuleb endale üks soetada, et saaks seepe mugavamalt kasutada! image
It was Lumene Double stay mineral matt tester-sized foundation, but it lasted for quite a long time. It was light, but still with decent coverage and it made my skin look healthy and glowy, but still something was missing and I´m not planning to buy big product.

See oli küll Lumene Double stay mineral matt tester-suuruses jumestuskreem, kuid seda jätkus üllatavalt kauaks. Tegu oli mõnusalt kerge, kuid samas piisavalt katva ning jumet ühtlustava tootega, samas aga jäi midagi puudu, et osta täissuuruses toode.

image
I really liked that Lumene Sensitive touch mascara, it´s perfect for my sensitive and watery eyes! Mascara brush is very suitable for my short and thick lashes, so this mascara have place in my makeup bag in the future also.

Mulle väga meeldis see Lumene Sensitive touch ripsmetušš, mis on just sobilik õrnadele ning vesistele silmadele, nagu mul on. Hari oli minu lühikestele ning tihedatele ripsmetele täpselt sobiva kindlasti ostan endale selle toote ka tulevikus, tõesti meeldis väga!

image
Dove deeply nourishing shower gelis this one and only clean and fresh body wash what I use if I don´t want to smell like flowerfield. Obviously it smells very modestly and have this smell of "classical cream", which makes your skin soft and clean.

Dove deeply nourishing dušigeel on minu jaoks just see puhas ning värske toode, mille järgi haaran kui ei soovi, et mõni tugev lõhn üle pea hõljuks. Ilmselgelt on tal seega väga tagasihoidlik ning klassikaline "kreemi" lõhn, toode jätab naha mõnusalt pehmeks ning puhtaks.

image
Hopefully you have heard about EyesLipsFace  make up products? If not then here is my e.l.f. cream eyeliner what I really enjoyed. Their products are really affordable and still looks nice (and definitely not so cheap!) I also liked the product but finally, as actually all the cream eyeliners, it just dried up.

Loodetavasti olete juba kuulnud EyesLipsFace meigitoodetest? Kui mitte, siis siin näete e.l.f. kreemjat lainerit, mis mulle väga meeldis. Nende tooted on tõeliselt soodsad ja näevad ikka head välja (kindlasti mitte nii odavad!) Mulle meeldis ka see lainer, kuid lõpuks ta, nagu suurem osa selliseid tooteid, kuivas ära.

image
I use Avon products a lot, but haven´t tried their shower creams out before. My first "partner in crime" was this Avon senses oriental orchid & raspberry shower cream*, but unfortunately it´s not my favorite. This bottle gap was really bad and I couldn´t open that with wet hands also the scent was a bit too strong for my taste.

Ma olen suur Avoni toodete kasutaja, kuid nende dušigeele mingil põhjusel minu vannitoast pole leidnud. Esimeseks proovikiviks sai see pastelses toonis Avon´i dušikreem orhidee ja vaarikaga*, mis kahjuks aga minu suurimaks lemmikuks ei saanud. Pudeli kork oli veidi ebamugav ning märgade kätega oli seda pea võimatu avada, lisaks oli lõhn minu jaoks liialt intensiivne.

image
I have told you that so many times and I will continue as long I haven´t found new favorites. I really enjoy Avon foot care products. So obviously i have enjoyed using that Avon heel softening cream, it really works!

Olen öelnud seda mitmeid kordi ning jätkan nii kaua kuniks ma pole uusi lemmikuid avastanud. Mulle väga meeldivad Avoni tooted jalgadele, seega ilmselgelt meeldis mulle väga ka see Avoni kandu pehmendav kreem, mis töötas hästi!

image
Again one product by Avon and I have also talked about this product before way too much. But I really like this Avon dark brown brow definer and I use it a lot, example here. I already have new one and it looks like I keep using that product.

Taaskord üks toode Avon´ilt, millest olen juba mitmeid kordi rääkinud. See Avon´i tumepruun kulmupliiats on aga tõesti minu suur lemmik ning kasutan seda palju nagu näiteks ka siin. Mul on juba uus varuks ning jätkan kasutamist!

image
Oh, this product was one of my favorite during the fall time! It´s Avon senses Sensual Mystique hand wash* and oh this scent! I don´t know exactly what smell it is because it says mild and gentle, but for me it was such a excotic and deep berry scent. I really imagine all the wild flowers and fruits from big and deep forest. Love it!!

Oh, see oli üks mu lemmikuid sügisel! Tegu on Avon senses Senusal Mystique vedelseebiga*ja oi kuidas mulle see lõhn meeldis! Ma ei tea täpselt, mis lõhnaga tegu oli, kuna kirjas on vaid kerge ja õrn, minu jaoks oli lõhn aga eksootiline ning sügav marjade lõhn. Seda tundes tulevad kohe silme ette metsikud lilled ning viljad mõnest eksootilisest metsast. Tõesti väga meeldis!

image
I already talked about Yxes eyelash growth serum here and my thoughts are still pretty same - it´s pretty expensive but works for most of the people I know. I have heard that there are many alternatives out and I would be very curious if you have tried out or have heard about something similar?

Olen juba teinud ülevaate Yxes ripsmeseerumi kohta siin ning mu mõtted on jätkuvalt üsna samad - toode on kallis, kuid töötab suurem osa ripsmete peal. Olen ka kuulnud, et on antud tootele alternatiive ja oleksin väga huvitatud, mis on teie kogemused selliste toodetega?

image
This Femme fragrance by Hugo Bosshave been one of my favorite or years now, I have used up many bottles. Top notes are tangerine, blackcurrant,rose and lilies, Femme by Boss is mild yet lucid! I´ll definitely buy it again!

See Femme parfüüm Hugo Boss´ilt on juba aastaid olnud minu suur lemmik ning neid pudeleid on kulunud juba päris mitu. Lõhnas on tunda on mandariini, mustsõstart, roosi ning liiliat, mis kokku teevad sellest pudelist naiselikkuse etaloni, mahe ja samas kirgas! Kindlasti ostan endale ka uue pudeli.

image
Usually I don´t talk about tester products here but those Make Up Store testers were so big (20ml) so I used them for a while.
My big favorite was this facical cream scrub with jojoba, but unfortunately I couldn´t find it from their webshop. It was such a lovely mask, I really felt that my skin was fresh and clean after using that, this scrub deep cleanses the skin in an excellent way.
The other one was purifying mask with spirulina and it was also really nice. This puryfing mask will provide a boost of energy and moisture to your skin, also it really helped me if my skin was just tired.

Tavaliselt ei räägi ma siin tester-suuruses toodetest, kuid need Make Up Store testrid olid nii suured, et neid jätkus kauemaks (täpsemalt siis lausa 20ml, mahtusid täpselt ühte tühjaks saanud tolmpuudri topsikusse!)
Kindel lemmik oli jojoba õliga kooriv näokreem, mida ma kahjuks nende e-poest ei leidnud. See oli tõesti väga hea avastus, oli kohe tunda, et näonahk oli värskem ning puhas. Loodetavasti on Make Up Store Tallinna poes see toode saadaval, kuna ostaksin hea meelega selle endale ka täissuuruses. Kas on keegi selle infoga täpsemalt kursis?
Teine oli puhastav mask merevetika ekstraktiga, mis oli samuti väga mõnus. See puhastav mask andis nahale lausa tuntavalt energiat ja niisutust.

image
I have tried out quite many EyesLipsFace products but for some reason haven´t talked about them here. They have really simple package but I guess that thanks to that they have such a great prices. Unfortunately this e.l.f bronzerisn´t my favorite, it just sparkles too much for my taste. Although it was nice and small, perfect for travelling.

Oh well, it was long ride! After finishing that post I decided that next timeI try to doempties post more frequently! I quess that only few (or nobody) people can manage that long post, too long...

Anyway, I gathered all y questions down here also.
Have you tried Dermosil masks, did you liked them?
Do you know any good eyelash serum with good price and nice result?
Have you tried out Make Up Store facemask, whichone is your favorite?

*Gifted thank to blog

Olen proovinud mitmeid EyesLipsFace tooteid, kuid mingil põhjusel blogisse ei ole miskit neist jõudnud. Neil on väga tagasihoidlikud pakendid, seetõttu on ilmselt ka hinnad väga soodsad. Kahjuks aga ei olnud see e.l.f. bronzer mu lemmik, sädelust ja sära oli minu maitse jaoks liialt palju. Kuigi pakend oli mõnusalt pisike, mahtus igasse reisikotti, tänu reisimistele ta ka otsa sai!

No küll oli pikk postitus! Kirjutamise lõppedes otsustasin, et nii pikaks tühjade potsikute vahet ma enam ei jäta, keegi ei jõua vist siia lõppu välja...

Küll aga kordan tekkinud küsimused üle.
Kas on keegi proovinud Dermosil´i maske, millised on kogemused?
Kas olete kursis mõne ripsmeseerumiga, mis oleks taskukohasem ja töötaks?
Kas keegi teab Make Up Store näomaskide kohta, on poes saadaval ja mis hinnaga?
Olete mõnda neist toodetest proovinud, mis meeldis, mis mitte?!

*Märgitud tooted on saadud blogi kaudu kingituseks

 

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli Fall and December empties