EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Goodbye 2014!

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Uskumatu, kuid 2014. aasta saabki tänasega läbi. No oli alles aasta, peaks ütlema :)
Tore, et sai palju reisida ning tore, et lähedastega on kõik hästi. Selleks aastaks endale andud lubadused sai täidetud ning 2015. aastaks olen andnud ka 2 lubadust, mille täitmise tõsiselt ette võtan. Üks neist on käia trennis vähemalt 3x nädalas, teine aga väga isiklik, mida ei jaga :)

 

Year 2014 in photos

Suur aitäh teile kõigile, kes te viitsite mu blogi lugeda ning huvi tunda selle vastu, mis mu mõtetes on. Suur-suur aitäh! :)
Meeleolukat aastavahetust teile kõigile ning näeme juba uuel aastal!

***
Can´t believe that 2014 is ending after a couple of hours. It has been a good year, all promises given to myself are fulfilled, I have many beautiful memories from travels to different places and I´m really happy that my family members are happy and well. 
For the new year I gave also 2 promises: one of them is to workout at least 3x per week and the second one is very personal, which I keep to myself :)
I want to thank YOU that you take time to read my blog and are interested in what´s going on in my mind. Thank you for being with me this year :)
Wish you all joyful celebrations for today and happy-happy New Year!

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Goodbye 2014!