EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Ilustuudio Viljandis

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Minu jõulukinkide hulgas oli ka Ilustuudio kinkekaart. Kõik on muidu tore ja hea aga nüüd seda ilusalongi kodulehte uurides olen jõledamat moodi kõhklema hakanud. Google ka eriti midagi ei anna. Miks ma siis kahtlen? Vat ma pole selline inimene, et laotan oma keha kellegi lauale, õeldes tehke mis tahate, ma olen teie kätes :D Kui ma kellegi endale ligi lasen, siis valin ja uurin väga põhjalikult.

 

Ilustuudio valikus on päris palju erinevaid protsedure. Esiti mõtlesin lühikesi geelküüsi panna. Mu oma küüned on üsna täbarad ja koledad hetkel. Kunagi mul olid geelikad ja nüüd vahel mõtlen, et kui hea siis oli. Käed olid alati ja igas olukorras ilusad. Muidugi, seekord ma ei paneks nii pikki :D
Aga Ilustuudio ei pane küüsi vormidega. Seda plastikplaati ma enam alla ei tahaks. Teiseks, vaadake ise neid pilte! Erilist tähelepanu osutage kolmandale pildile. No ei kutsu kohe küüsi panema!?

Juuksurisse nagu ka pole vaja minna. Võib-olla tüdrukute juukseid võiks lõigata, aga see ei anna kinkekaardi summat välja, niisama ka seda raha neile jätta ei tahaks, ihne, nagu ma olen :D

Mõni näohooldus oleks ehk hea. Üks korralik pediküür ka halba ei teeks. Aga sellega on jälle väike probleem. Ma kardan kõdi ja kui keegi mu jalga "õigest" kohast puudutab, võib asi kurvalt lõppeda. Ma ei usu, et mõni pediküürija tahaks mu nr 42 jalaga pihta saada. Ma arvan, et seal ei aita isegi mõtete mujale viimine alasti naabrimehele mõtlemisega :D

Ripsmepikendusi ei taha. Kulmude kallale ei julgeks ka kedagi lasta. HD Kulmud? Mis need on? Võiks ikka rohkem infot olla. Koduleht on ka neil kuidagi pildivaene.

Miks ma seda üldse siia kirjutan? Eks ikka selleks, et keegi kindlasti oskab mulle head nõu anda :)

Kas keegi teist on Ilustuudios käinud? Mida teha lasite ja kuidas rahule jäite?



Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Ilustuudio Viljandis