EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Pildid blogipostituses

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Tere!
Hakkasin siin mõtlema piltide lisamisest blogisse.

Viimasel ajal, nagu te ka ise märganud olete, on mul päris paljud postitused tulnud nii õelda alasti, pildivabalt. Nagu ka see postitus. Aga no mis pildi ma ikka siia panen. Mõni teema on kohe selline et pole mingit pilti juurde panna. Mõnda aega tagasi mulle meeldis hirmsasti neid GIF-e kasutada. Nüüd enam mitte. Mõtlen, et parem ei lisa midagi kui endal pilti panna pole. Muidugi, kui kirjutada mingist tootest, oleks ilma pildita postitus poolik.

 

Mulle isiklikult meeldib pilte vaadata...ilusaid pilte. Aga mitte väga palju. Kui ikka ühes postituses on umbes nii 100 pilti, siis on kohutavalt tüütu küll. Muudkui kerid ja kerid, aga ikka pilt, pilt, pilt. Kõik veel üheülbalised. Lõpuks ei viitsigi enam edasi vaadata. Lihtsam on üles ristikesele klikkida kui lõpmatuseni kerida. Samas, piltide kasutamisel on ka jälle omad nõksud. Mulle meeldivad suured pildid, et midagi ikka näha ka on. See peenike pudi, mida pead iga kord ise suuremaks klikkima on ka tüütu...minu jaoks.

Kuidas te suhtute piltidesse või nende puudumisse blogis? Kui tähtsad teie jaoks on pildid? 
Aga gif-id? - Hot or not?

Samuti on ka blogidel olevad FB lehed paljude arvates liiast. Aga just sinna on hea nt üksikut pilti, a la käisin uisutamas, lisada. Samas tean, et mõni jälgib mu blogi, mu ema näiteks, ainult FB-s, kuna pole bloggerit ja blogglovini ja ühe blogi jälgimiseks ei näe mõtet ka sinna kontot teha. Milline jälgimisviis on teie jaoks kõige mugavam? Mina kasutan bloglovini, siis on kõik lemmikud mugavalt ühe kohapeal ja lausa vastava app-iga telefonis kaasas :)


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Pildid blogipostituses