EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Salvatore Ferragamo Signorina Eleganza

Postitas blogisse: All About Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Minu armulugu Salvatore Ferragamo Signorina Eleganzaga hakkas pihta selle aasta alguses. Iga kord, kui seda lõhna kusagil poes kohtasin ning nuusutasin, ohkasin. Ohkasin sellest, kui õige saab üks parfüüm olla. Lubasin selle endale soetada siis, kui ajakirjandusväljaandes praktika lõpetan. Kevadest sai aga suvi ning suvel ma ei armasta väga üldse lõhnasid kasutada. Suvest sai omakorda sügis... ja talv ja jõulud! Meie pere pidas tänavu jõule paar päeva varem, niisiis on mul olnud aega ekstra mitu päeva, et rahuneda pühademöllust ning nautida seda aega kõige ehedamas võtmes. Ja loomulikult koos tolle võrratu lõhnaõliga!

image

image
Selles elegantses pudelikeses on lõhn, mis on minu jaoks täpselt see õige, mida ühest parfüümist oodata võib. Kuid nähtavasti ei ole see igaühe tassike teed. Pool minu sõpruskonnast armastab seda (kaasa arvatud mu noormees) ning teised arvavad, et see on lihtsalt hea lõhn. Aga kõik nad ütlevad, et see on minulik lõhn. Missugune on siis Signorina Eleganza? Esimesed noodid, mis ninna kargavad on pehmed ja magusad. Edasi tulevad aga "vastupandamatu patšuli ja valge nahahõnguline aroom". Selline värske, ent samas kergelt tummine aroom ongi just see, mida ma armastan ja lõhn jääb kandjat saatma pikkadeks tundideks. Salvatore Ferragamo ise kirjeldab seda lõhna kui ülistust naiselikule graatsiale ja ahvatlusele.
Mina ei usu päeva- ega õhtulõhnadesse. See tähendab, et mõned küll ütlevad, et see parfüüm on sobilik õhtusesse aega, kuid oma soojuse, tummisuse ja värskusega on see sobilik misiganes ajal. image

Kas te olete selle lõhnaõliga tuttavad? :)

Olen Epp, Tallinna tüdruk ja nagu blogi pealkiri ütleb, siis kirjutan kõigest ilusast - huulepulkadest ja kottidest, kodukujunduse ja inimesteni välja. Vaadake üle ja loodetavasti naudite ;)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Epp Salvatore Ferragamo Signorina Eleganza