EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Jõulukingid 2014!

Postitas blogisse: Genefic
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Jõulud saabuvad alati nii äkki ja saavad ka sama ootamatult läbi. Natuke on kurb, aga tegelikult kestab mõnus pühademeeleolu ju aastavahetuseni välja, kuusk on toas ja jõulukingid-maiustused mööda maja laiali, aina imetle ja pista põske. Loodan, et teie pühad möödusid ka mõnusasti koos teile kallite inimestega ja no jõulumeeleolu oli kindlasti kõigil südames, sest LUMI tuli ju maha! Mul oli nii hea meel, parim jõulukink maailmas! Muid kingitusi ma ei oodanudki, aga ikkagi nihverdasid päkapikud kuuse alla mõned armsad asjad ja lemmikuimad maiustused...

 

image

Kuigi Marc Jacobs´i Daisy Dream tualettvesi oli mu pühade-eelses soovide listis, tuli see kaunis karp mulle nii suure üllatusena ja tekitas sellise eriti eleva meeleolu, justkui oleksin jälle väike laps, kellel süda taob suurest põnevusest, kui ta tõmbab kingipakist välja midagi,

mida ta lootagi ei osanud. :)  

image

Daisy Dream´i pudel on üks ilusamaid, mida olen näinud, nii armas ja samas karge. Lõhn on nii minulik, seda ütlesid kõik, kellele pudeli nina alla pistsin. Selles on parajalt puuvilju, lilli ja natuke puitu.

image

Komplektis olid ka dušigeel ja kehakreem, mõlemad nii ilusates helesinistes karikakardega tuubides...

image

Dorise küpsised on minu lemmikud. Kaneeli-õunamaitseline variant sobib jõuluks suurepäraselt.

image

Nüüd on mul olemas pisikesed kausikesed kuhu panna näiteks dipikastmeid, võileivamäärdeid vms. Mul on samast sarjast veel mõningad lauanõud, mis said nüüd täiendust. Aaastavahetusel ehk pistan neisse juba midagi põnevat.

image

Toffifeest on alati rohkelt rõõmu...

image

Ma olen juba pikemat aega plaaninud proovida ise komme teha, nüüd ei ole enam ühtegi vabandust, sest jõuluvana tõi selle toreda helelilla silikoonvormi, nii armas...

image  image

Jõuluvana on väga täpselt kursis minu muffinimaaniaga ja rõõmustas mind selle maailma armsaima kruusiga, mis oli peidus muffineid täispikitud plekktoosis. Kruusi alt piilub ka köögirätik ja muidugi - muffiniga! :)

image image

Need klaaskommid on lihtsalt maailma lahedamad...

image image

Isuäratav vannipomm, mida ei raatsi üldse vanni sulama viia...

image

Meie kitsekestega jõulupuu...

image

Lindt´i šokolaad on tõesti hea, see sulab suus nii mõnusasti.  

image

Sellest Soap&Glory kinkekomplektist olen suures vaimustuses. Lõpuks saan nende paljukiidetud tooted ära proovida. Kõik näeb just nii lahe välja ja lõhnab nii hästi, kui ma ette kujutasin. Jube kahju, et Soap&Glory´it Eestis ei müüda, ka ei ole ma leidnud ühtegi netipoodi, mis neid siia toimetaks.  

image

Mahukas kosmeetikakott on nii pehmest, justkui nahalaadsest materjalist...

image

Kotist tulid välja roosa pall-nuustik ja lahedasse triibulisse siidpaberisse mähitud väikesed pudelid-tuubid... 

image

Käte -ja jalakreem...

image

kehavõi ja dušigeel...

image

kehakoorija ning šampoon...

image

Ükski jõul ei möödu ilma Ferrero Rocher´ta... 

image
Dexter oli oma esimestest jõuludest väga vaimustatud. Jõulupuu kokkupanekul (meil on plastikkuusk) oli ta suur "abimees", ta on nii uudishimulik ja topib oma aina pikemaks venivat nina igale poole. Alumistele okstele jäidki sellel aastal lambid-ehted panemata, sest Dex käib neid aeg-ajalt nätsutamas. Oma kingitustelt rebis ta just nii suure õhinaga paberi ümbert, kui arvata oli - ta on nimelt hull kõige järele, mis on paberist. Jõuluvana tõi talle uue aseme, vanast oli ta lootusetult välja kasvanud, nüüd saab oma keppjalad välja sirutada. Narmaskäppadega karu sai valitud silmas pidades Dexteri teist maaniat, mis on vaiba narmad, loodetavasti jätab ta need nüüd rahule. :) 
image

image
Kuidas teie pühad möödusid ja mida põnevat kingituseks saite?
image

Tänaseks kõik, olge armsad!♥

imageimage

Olen Pille-Riin, 30+ šopahoolik Tartust, kes püüab elu mitte liiga tõsiselt võtta. ;) Minu blogist leiad postitusi ilu-moe-toidu-kodu vallast. Loodan, et meeldib! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Pille-Riin Jõulukingid 2014!