EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Viimasel ajal toimunu...

Postitas blogisse: Virge
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei!

Kõigepealt alustan kurvema uudisega. Meie Tuksi otsustas eile ära minna vikerkaare taha. Mina kui hella südamega Tuksi sõber, valasin eile pool õhtut pisaraid, sest no nii kahju on. See nädal aega mil ta enam ei haukunud ega eriti ei liikunud oli juba väga tühi tunne koju tulles, sest tavaliselt ta tuli alati oma kuudist välja tervitades paari haugutusega. Arvatavasti oli siiski tema jaoks see kõige määravam vanadus, sest ta sai oma 12 aastat täis aga keskmine eluiga on koertel 14 aastat ja ega kõik kutsud nii kaua kahjuks ei ela. Täna mu sõber põletan sinu jaoks küünlaid.

 

Nüüd veel suurema paanikaga otsin ma oma plaate kuhu peale ma olen kõik oma eelnevate aastate pildid peale kirjutanud, sest seal on Tuksi pilte ka ja tahaks saata need ilmutusse.

Mõne kuu pärast peame hakkama mõtlema uuele pereliikmele, sest mitte ükski õige kodu ei ole ilma koerata.

Nüüd natukene parem uudis minu jaoks...

Eile õhtu poole helistati mulle kohvikust kuhu ma kandideerisin ja kutsuti mind vestlusele. Nüüd ma lähengi esmaspäeval oma töövestlusele ja kui hästi läheb, siis järgmisest aastast saab minust ka tööinimene. Kui nüüd täiesti aus olla, siis võiks lõpuks ometi vedada, sest ma ei viitsi enam kodus olla, ning lisaks sellele on mul koguaeg mingisugune elusuur energia pahvakas kaelas ja lihtsalt võiks seda energiat millegi kasuliku jaoks ära kasutada.. 

Rõõmsamat nooti kutsub minus esile järgmine nädal, sest siis on ju jõulud. Oma toas olen ma maksimumi andnud ja kõik panustanud, et see võimalikult palju jõulusoojust kiirgaks. Pühade ajal lähme maale vanaemale külla. Seda ootan ma kõige rohkem, sest siis saab kindlasti lihakastet ja no, ma ei tea kedagi teist kes oskaks lihakastet paremini teha kui meie vanaema. Üleüldse olen ma see aasta kõik natukene lohakile jätnud, mul ei ole veel kaardidki täidetud, mis sest, et ma peaksin need kohe varsti postkasti viima ja laiali saatma. Kingitustest ei hakka ma parem rääkimagi.

Vähemalt on Vigri juba jõuludeks valmis. Me ostame talle igal aastal sellise suure kellukese Selverist või Rimist(samas aitame sellega haiglaid), sest talle jubedalt meeldivad need kellukesed. Tavaliselt ta lihtsalt ajab kellukest mööda maja taga ja mängib sellega aga see aasta otsustasin ma talle selle kaela panna. Ta on sellega täiesti rahul, rohkem rahul ei saagi olla. Muidugi ta tahab vahepeal selle kuidagi kaelast kätte saada, et sellega mängida aga seda peab ta ootama seni kuni jõulud on läbi :D

image

Hei, olen Virge, pärit Lääne-virumaalt. Minu blogist leiad postitusi aiandusest, ilust&moest, vaba aja tegemistest ja muust toredast :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Virge Viimasel ajal toimunu...