EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

This feeling!

Postitas blogisse: Hearts of Cashmere
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Tänane päev tõi lõpuks minusse selle hea jõulurahu ja helge tunde. Ma tunnen ennast tõesti rahulolevana ja hetkel siin voodis teki all istudes ja kirjutades mõtlen ma ainult sellele, kui hästi kõik läinud on ja kui palju head see 2014 aasta endas kandis. Hea meel on ka selle üle, et meie jõulukink vanematele hakkab vaikselt valmima.

Nimelt otsustasime me kogu pere lastega ehk siis viiekesi vanematele ühe armsa albumi teha koos piltide ja jutuga. Mina sain oma osa teksti just natuke aega tagasi valmis ja kogu see protsess pani nii paljudele headele mälestustele mõtlema. Ja mul hea tunne, et see kink tuleb meil kõigil südamest ning ma usun, et mu vanemad on selle üle väga rõõmsad. Üldse on see kingitegemise ja andmise tunne üks erilisi tundeid ning ilmselt ka seetõttu üks minu lemmikosa nendes pühades. Aga üks parimaid asju on ikkagi see, kui sa saad oma kallite sõpradega aega veeta. Ma nii soovin, et mul oleks rohkem aega, et külastada ka oma Jõgeva inimesi, sest ma olen tegelikult nii nii tänulik neile, et nad need 3 aastat nii toredaks tegid! Hetkel juba tundub sealne elu nii kauge, aga sisimas on mul ikkagi alati soov sealsete sõpradega koos aega veeta. Kui mitte varem, siis 2015 kindlasti!

image

Minu nimeks on Liis ning olen 19-aastane neiu, kes armastab blogimist ning jagab seal kõike, millest elus rõõmu tunneb. Enamasti seondub see kas moe, spordi, toidu või ilumaailmaga, kuid esineb ka postitusi lihtsalt minu igapäevasest elust. Loodan, et ka sina leiad minu blogist midagi huvitavat - head lugemist!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Liis Paalits This feeling!