EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Kõik mehed tahavad poegi

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Olen päris mitmed korrad kokku puutunud inimestega, kellel on kindel arvamus, et peres peab poisslaps olema. Ma kahtlustan, et sellises olukorras on ka teised inimesed olnud. No need, kellel on tütar tulemas, olemas või printsesse on lausa rohkem kui üks. Või on tõesti ainult minu tutvusringkonnas inimesed, kes kromosoomidest eriti ei jaga? :D Või nendel "poiss peab olema" inimestel on kõik tellimise peale tulnud?

 

Igal-juhul ma lootsin, et olen nendest poisse puudutavatest küsimustest juba pääsenud, sest no raseduste aeg ja sünnitusjärgselt sai mul neist juba üsna kõrini. Peale Kristellat, kui Daisyt ootasin, sättisid kõik usinalt end poissi ootama. Kõik peale põhiliste asjaosaliste muidugi.
Teate ju ütlust: "laps on laps, peasi, et terve on!"? See ütlus on muidugi toredasti ümber sätitud nii, et sõna "terve" asemel on nüüd "poiss" saanud.

Ma olen üritanud taolistele küsimustele üsna mitut moodi läheneda:
"Kassil on pojad, meestel on tütred" - selle peale solvutakse, kuigi see minu eesmärk pole olnud. Olgem ausad, ega see ilus tõesti pole, aga no mis sa ikka ütled, eksole! :D

Viimasel ajal olen küsijatelt küsima hakanud, mis neis poistes siis nii erilist on, et lausa PEAB olema. See taktika töötab minu meelest üsna hästi :D Ei osata siis nagu midagi kosta. Tark inimene tavaliselt oskab oma mõte ära põhjendada, eksole:D Olen palunud poisslapse eeliseid võrreldes tütarlapsega tuua - samuti vaikus. See on vist selline asi, et täpselt ei tea miks, aga lihtsalt PEAB olema.

Perelisa küsimustele olen vastanud, et me rohkem ei soovi. Muidugi imestatakse, et mis Timmo arvab, poega ju ka vaja. No Timmo ootas Kristella ootusajal juba tüdrukut. Kui Daisyt ootama jäin, oli ka kindel et tüdruk. Mingeid poisi lootusi ma Timmo puhul täheldanud pole. Ma olen ise urgitsenud küll, et kas võiks olla või oleks tahtnud? Ta ise ka ei oska välja tuua ühtki põhjust, miks peaks poiss olema ja seda ürgmehe poja tahtmist tal ka peal pole. Nii ta vähemalt väidab :D

Lastega tegeleb ta hoolega. Eks sedagi ole imestatud, et kuidas ta ikka mängib ja on, oleks siis poisidki. Mängib, loeb raamatuid, mürab - teevad koos nii tüdrukute kui poiste asju. Oskab isegi Barbiedega peene häälgea rollimänge mängida :D On Kristellaga kahekesi isegi kleiti ostmas käinud...Kristellale. Riietuskabiinis proovimisega ja puha. Mina ostan laste riided kõik numbrite põhjal, tema viitsib vaeva näha. Ta on tüdrukutega muidugi üsna "pehmo" ka mõne koha pealt :D
Kõrvalt vaadates küll aru ei saa, et poiss tal veel puudu oleks. Aga võibolla poiste vanemad oskavad paremini vaadata?

Nädalavahetusel tuli poisi teema taas päevakorrale. Mina vastasin, et me rohkem lapsi ei taha, kahest piisab. Ei usutud, et mu teine pool lepib rõõmsalt ka ilma pojata elama. Muidugi, igal inimesel on õigus seda uskuda mida tahab. Üldjuhul ma tunnen Timmot päris hästi. Ikkagi 10a koos oldud, nendest aastatest pea 6 lapsevanematena.
Pärast tõmbasin Timmo muidugi liistule:D Et kuidas ta ikka saab nii elada, et poissi pole? Ja veel hullem, ta ei julge mulle tunnistada, et tahaks veel proovida! Äkki peaks ikka kolmanda ka hakkama panema?
Tema muidugi naeris ja arvas, et ta julgeks mulle õelda küll, kui veel lapsi tahaks. Mis mul muud üle jääb kui uskuda :D Samas ma pole teda ka tabanud õnnetult poiste puudumise pärast patja nutmas.

Ma tahaks päris teada millised siis mehed on, need õiged mehed!? Ütlevad naisele, et olgu olla ja kõik!? Kuigi jah, olen kuulnud ka juhtumitest, kus mees ei lähe naisele sünnitusmajja järgigi, kui tütar sünnib. Andke andeks, minu jaoks on sellisele mees küll väga liialdatud õelda.

Tegelikult ma hakkan nüüd ilma aruta tittesi tegema, sest no kõik mehed ju tahavad poega, ehk joppab! Timmot muidugi hetkel kodus pole ja ma jõuan selle postituse enne ikka lõpuni kirjutada. Aga teeks esialgu kohe 4-5 tk juurde ja eks pärast siis hakkame mõtlema, kuidas me(või lõpuks ma üksi), kõik üles kasvatada suudame. Tühja neist viisaastaku plaanidest ja meie võimetest. Poissi on ju vaja! Kui kuidagi ei saa, siis kuidagi ikka saab: lapsed kasvavad ise, lasterahad pidid suurenema. Mitte küll palju, aga abiks ikka.
Isegi Edgaril on raske olnud, pühib higi ja läheb jälle. Mis me siis halvemad oleme. Kõik ju saavad hakkama.
Timmo oleks ka hiilgama rahul, kui tal oleks kodus hull naine, seitse last ja loll koer - selle viimase ma võtaks ka üksiti.

Kuidas teil läheb? Teil, kel on ainult tütar/tütred? 

Muidugi, ma oskan ainult tütarde emana sõna võtta, ega ma ei tea kuidas poiste vanematega lood on. Võib-olla neilt oodatakse ka tütart? Rääkige!


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Kõik mehed tahavad poegi