EEVA naistekas

Teisipäev, 23. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Jutustan niisama

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Alustan siis hommikust. Tegelikult arvasin, et on alles öö. Tuba oli pime, uksest kumas köögis oleva kuuse valgust. Kuulsin, et kuskil on jube kahtlane krõbin...kommipaberi krõbin. Mõtlesin, et issand, meil on hiir majas ja nüüd on laste sussi kallal :D Siis kuulen kommipaberi kärinat. Taipasin, et hiirtest on asi kaugel. Vaatasin kella, kell oli 07.05, normaalne aeg...laste jaoks. Esiti arvasin, et juba öösel tullakse sussi vaatama. Otsustasin veidi edasi pikutada, küll nad varsti minu juurde tormavad.

 

Järgmine teadvushetk: Tuba oli valge, kuskilt kostus laste hääli. Kell oli 10.00!! Ajasin end voodist üles ja läksin lapsi otsima. Istusid vannitoas põrandal ja mängisid Anry Birdsi lauamängu. Nad olid seda vist juba pikemat aega mänginud kuna enamus nupud olid juba "koju" käidud. Pool vanni oli vett täis...punast vett! Lapsed olid vannis käinud. Vesi oli punane seetõttu, et enne olid nad kehamaalingutega tegelenud. Ilmselt punane värv sobis nende jõulumeeleollu paremini. Kuna nad vanni äravoolu nuppu keerata polnud jõudnud, siis nad olid lisaks dušši all ka käinud.

Vat, millised tegusad lapsed. Ema magab hambad laiali, ei jaga ei ööd ega mütsi, nemad toimetavad iseseisvalt. Ilmselt nad minu toas ei käinudki, muidu oleksin kuulnud :D

Lisaks, tund aega tagasi avastasin, et homme on 23-s, mitte 22, nagu olin arvanud. Tegelikult ma pidin täna Stolle ja piparkoogid valmis tegema, et homme külla minnes kaasa võtta. Eks ma siis loodan, et mulle on hommikuks kaks kätt lisaks kasvanud ja teen need hommikul. Igal-juhul sisse magamist ma lubada enam ei saa :D Tegelikult piparkookidega on lihtne, lapsed teevad põhitöö, rullimise ja lõikamise, ise ära. Ostsin veel täna nonparelle juurde, et ikka uhked küpsised saaks :D

Mul täna päev otsa pea valutanud. Tabletti pole põhimõtte pärast võtnud. Ma tahan ikka teada, kust, kuidas ja kui palju mul valutab. Mõningad tervisehäired olid veel, ei teagi kohe mis seisukoht võtta. Mõõtsin vererõhku ja pulssi, tundus ok. Panin kraadiklaasi ka igaks-juhuks alla - selle ma muidugi sinna unustasin :D Paarikümne minuti pärast tuli meelde, et pidin kraadima :D Temperatuur oli ka normis. Esialgu mõtlesin, et palavik ehk. Mul pole teab mis ajast palaviku olnud, ei mäletagi enam millised tunnused sel puhul on :D Süda ka läigib ja magusat ei taha - vot see juba on midagi! :D Kujutate ette, mul on kommikausid ääreni täis ja lihtsalt seisavad! Imede, ime ma ütlen! Lastele lubasin peale lõunat ja peale õhtusööki ühe kommi valida, aga minu poolt on kõik puutumata. Isegi kondenspiim seisab nukralt külmikus. Mul läheb selle kirjutamise peale juba süda pahaks :D Ma loodan, et homme olen jälle konditsioonis! :D

Kuna ootamatult on üks päev mul maha magatud, siis peaks ka jõuludeaegse poenimekirja valmis tegema, et kui palju verivorsti, kapsast ja muud kraami. Selle lükkan ka osaliselt homsesse. Soolase osa nimekirjast teen täna, magusa homme.

Ja veel. Üleeile sain Katri-Helenalt postkaardi. Päris postkaardi ja päris postkasti!! Koos Rimi kleepsudega muidugi! Nii armas temast! Ilmselt homme lähen oma juustunugadele ja lusikatele järgi, varsti saab ju kampaania läbi.

Ja teine tore uudis on see, et ma täna Kairi blogist Vestige Verdant õli võitsin! Milline vedamine, tavaliselt ma ei võida mitte midagi. Ma ikka kolm korda lugesin ta blogipostitust ja mõtlesin, et mu peavalu tekitab hallutsinatsioone :D Olen selle õli kohta palju lugenud, tegelikult mul on juba ammu tahtmine seda proovida. Nüüd siis on võimalus see palju kiidetud õli omal nahal järgi proovida. Tegelikult ma võtan igasugustest loosidest osa harva, seepärast ei võidagi, eksole :D  Kas teie olete midagi nendest Facebooki loosimistest või blogidest võitnud?


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Jutustan niisama