EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Handmade cashmere sweaters from Nepal

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

More and more we hear that people should think about our food, drinks, make up and body products. However, just as important is the fact what we are wearing on a daily basis as it also reflects our health and feelings.

image

The older I get, the less I experiment with my look and start to value the quality of the fabrics and materials. More and more I look and buy clothes that feels great against the skin, such as cotton or the  cashmere, classical and nice clothes, so I feel good and can combine them with each other.

Kasmiir.ee contacted me and asked if I would like to write a bit more about cashmere and since I like to write, I decided to take the challenge, hopefully you'll be just as excited as I am right now?!

image
Cashmere is the most expensive and luxurious natural textiles, so it feels good against the skin. Cashmere goats undercoat is fine and thick, so it protects perfectly from cold (until 40C!). Raw cashmere passes through a long process of manual processing and by the end of this work piece of clothing are called pashmina.
Fun fact! You are going to need for one medium size sweater/cardigan as much as wool from 3-5 goat! Cashmere goats are living in the Himalayas, as well as kasmiir.ee products are made by hand by the women of Nepal. With proper care cashmere clothes can look nice for many years, if you are buying your item, be sure to check out the layers of wool, more layers means warmer piece! I have one of the cashmere sweater and I really must say that this always looks and feels lovely and now I have one beautiful cashmere scarf also! This allows the skin to breathe and regulates temperature plus looks beautiful even after long time, it seems that I'm sold! :)

Do you have any cashmere clothing? Do you like these posts for a change? Let me know your thoughts!

image
Tihtipeale rõhutatakse ja pannakse südamele, et jälgiksime mida me sööme, joome ja enda nahal hooldus- ja meigitoodetena kasutame. Küll aga unustatakse ära, et sama oluline on tegelikult ka see, mida enda naha vastas igapäevaselt kannad.

Mida vanemaks ma saan, seda vähem teen enda välimusega eksperimente ja hakkan üha enam ennast leidma ning hindama kvaliteeti ka riietuses ja materjalides. Üha enam praagin enda kapist välja riideid, mis ei ole nahale meeldivast  materjalist nagu puuvill või kašmiirvill ning neid, mida on raske kombineerida mitmel moel.

Minuga võttis ühendust kasmiir.ee ning küsis, kas sooviksin kirjutada veidi kašmiirist lähemalt ning esmalt veidi kahtlesin, kuid kuna mulle meeldib kirjutada, otsustasin väljakutse vastu võtta. Loodetavasti on teil seda sama põnev lugeda kui mul kirjutada?!

image
Kašmiir on kõige kallim ja luksuslikum looduslik tekstiil, seega on nahal lausa hea selle villa kaisus olla! Kašmiirkitsede alusvill on peen ja paks, seega kaitseb suurepäraselt külma eest (kuni 40C!) Toores kašmiir, mida saadakse alusvillast välja kammimisel kevad- ja suvekuudel, läbib pika käsitsi töötlemise protsessi, mille lõpus saab kašmiirlõng ja sellest kootud riietusese nimetuse pašmina, Muide! Harilikus suuruses sviitri/kampsuni jaoks läheb tarvis tervelt 3-5 kitse villa! Kašmiirkitsed elavad Himaalajas ning samuti on kasmiir.ee tooted tehtud käsitsi Nepaali naiste poolt. Kašmiirvillast tooted peavad õige hoolduse korral vastu aastaid ning riideid ostes tuleb kindlasti jälgida villa kihtide arvu, mida rohkem, seda soojem! Mul on varasemalt üks kašmiirist sviiter olemas ning pean tõesti ütlema, et selles olla on alati jumalik! See laseb nahal hingata ja reguleerib temperatuuri ning näeb kaunis välja, nüüd olen ka kauni kašmiirsalli omanik, tundub, et mina olen müüdud! :)Kas olete kokku puutunud kašmiirist toodetega, kuidas meeldivad? Kas vahelduseks meeldivad ka sellised postitused? Andke aga märku! 

Facebook | Twitter | Instagram| Bloglovin | Weheartit 

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli Handmade cashmere sweaters from Nepal