EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Tootearvustus: huulepulk ja -palsam ühes, kas tõesti toimiv?

Postitas blogisse: IluExpress
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei hei, mõnusat jõulunädala algust!
Suuremad blogihuvilised on kindlasti märganud teiste blogijate arvustusi Maybelline uute Baby Lipside kohta ning ka mina sooviksin omalt poolt sõna sekka öelda.
Arvamusi on olnud nii palju erinevaid ning just seetõttu oli mul eriti põnev katsetamine, et näha, kas minust saab nende toodete kummardaja või hoopiski pean imestama, miks neist nii palju head räägitakse?



Maybelline New York Baby Lips (üldiselt)
image

Mis tootega on tegu?
Baby Lips huulepalsamid taastavad huuli intensiivselt ja niisutavad neid 8 tundi.* Selline tulemus on saavutatud tänu tõhusale niisutavale ja pehmendavale koostisele, mis sisaldab aaloed**, mett*** ja külluslikult sheavõid. Neis olevad vitamiinid ja ka ravimtaim Centella Asiatica turgutavad huuli, hoides need siledad ja pehmed kaheksa tundi järjest.

* Instrumentaalne test
**Värvitud Baby Lips huulepalsamid sisaldavad aaloed, Centella Asiatica't, E-vitamiini, C-vitamiini, vitamiini B5 ja sheavõid.
***Värvilised Baby Lips huulepalsamid sisaldavad mett, Centella Asiatica't, E-vitamiini ja sheavõid.

Kõik Baby Lips huulepalsamid on huulepulkadena pakitud ning nende pakendid on äärmiselt erksavärvilised ja nunnud. Kuna need sisaldavad endas väga palju erinevaid toimeaineid, mis huultele pehmuse tagavad, siis on üsna tõenäoline saada omale lopsakad ja nunnud beebihuuled. Toode imendub päris kiiresti (kui seda mitte just väga paksu kihina peale kanda) ja niisutatuna püsivad huuled karmil perioodil umbes 3 tundi (kuigi öeldud oli 8 tundi, võib olla on mu huulte olukord hetkel nii täbar, et kuidagi ei venita 8 tundi välja).

Natukene tekitavad need küll huultele sõltuvust, kuid siiski suudavad mõne päevaga eemaldada punetused, parandada lõhed ja anda huultele palju paremat ning tervemat välimust :)

Nüüd natuke lähemalt maitsetest ja ka toonidest, sest mõningatele Baby Lips huulepulkadele on lisatud ka tooni.

Mint fresh
image

Mint fresh on minu proovitud Baby Lipsidest ainukene, millel pole värvust, kuid mille ravivad omadused tunduvad olevat kõige paremad.

Esiteks kiidaksin juba seda, et sellel on SPF 20, mis tagab huultele kaitse ka suvel rannas olles (te ei kujuta ette ka tegelikult, kui palju kurja päike teie huultele teha võib).  

image

Kui kanda toodet huultele, siis hakkab see koheselt mõnusalt krabisema ja paneb huuled isegi veidikene kipitama. ma tõesti ei kujuta ette, kui hull see kipitus võib olla siis, kui huulte olukord on väga täbar, kuid ärge muretsege, see kipitus on pigem mõnus kui valus.

Oma lõhnalt on see mõnusalt piparmündine ja see on ka piparmündimaitseline. Lisaks annab see armsat ja loomulikku läiget.

image

Mint fresh Baby Lipsile hindeks 9/10

Cherry me

image

Cherry me on üks neist Baby Lipsidest, millel on lisaks mõnusale maitsele ja isuäratavale lõhnale lisatud ka pigmenti ning tegelikult on see päris tugev.

image

Oma lõhnalt ja maitselt meenutab see kirssi ja on minu arvates ülisarnane ühele Hubba Bubba nätsule, mida ma väiksena ikka natukene närida sain. Ning nagu te ilmselt ka aimate ja ette kujutate, siis on see maitse väga mõnus ja lõhn samuti vägagi isuäratav. Selle huulepulgaga tulevad küll eriti magusad musid, sest see annab huultele ka kirsipunase varjundi. 

See, kui tugevat tooni huulepulk annab on aga täiesti kasutaja enda valik. Mida rohkem kihte peale tõmmata, seda tugevam jääb ka värvitoon. Mina eelistan õrna ja tagasihoidlikku varianti:

image

Värv püsib peal umbes tunnikese, sest nagu ma juba mainisin, siis neil huulepulkadel on omadus väga kiiresti imenduda ning seetõttu kaob ka värv võluväel.

Mul on tõesti meeletult hea meel, et on "leiutatud" midagi sellist, mis suudab samal ajal ravida, olla mõnusa maitsega ning kõigele tipuks anda ka mahlaka värvitooni.

Cherry me Baby Lipsile hindeks  10/10

Pink punch

image

Ka Pink punch on Baby Lips, millele on lisatud sekka värvitooni, mis on oma pakendis täiesti neoonroosa, huultele annab aga hoopiski pehme ja armsa pigmendi. 

Oma lõhnalt on see vägagi magus ja minule meenutab maasikat. Huultel jääb see samuti väga magusa maistega ja see tekitab pidevalt tahtmist seda maha limpsida...

image

Värvitoonilt on see selline heleheleroosa, millega peab aga väga ettevaatlik olema, sest kui seda kanda liiga paksu kihina, siis jääb see üpriski võõras ja tehislik. 

Mina aga tõmbasin 2x kihi ja tulemus jäi päris nunnu:

image

Pink punch Baby Lipsile hindeks  9/10

Baby Lipsides mina õnneks pettuma ei pidanud ja nõustun täielikult selle hea vastukajaga, mida selle kohta räägitakse. Nagu te ka hinnangute põhjal nägite on minu lemmikuks Baby Lipsiks Cherry me, oma võrratu värvitooni, maitse ja niisutavate omaduste poolest, kuid suviseks kaaslaseks saab kindlasti värskusest pakatav Mint fresh. 

Baby Lipse nägin liikumas juba Kaubamaja ilumaailmas, hinnaks 3 eurot :)

Imelist jõuluootust!

Eliise

Olen Eliise Tartust, tegelen iluuisutamisega ja armastan ülekõige shoppamist. Minu blogi on kindlasti huvitav neile, kes soovivad lugeda toodete arvustusi ning mõningaid nippe, mis on iluga seotud.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eliise Tootearvustus: huulepulk ja -palsam ühes, kas tõesti toimiv?