EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Kassi võtmine

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Ma olen siin ikka seda kassi võtmist mõelnud. Bengalid on eriti ilusad, aga no 1000€? Kujutate ette? Ma võtaks muidugi Sfniksi (selle raha eest saaks muide 4-5tk), aga Timmole need sugugi ei meeldi. Samas oleks just Sfinks ideaalne  ei aja ju karvu! Pärslased on ka nunnud, aga meile sobiks täiesti tavaline poluvernikust prügikastikass ka.

 

Kunagi jäi mul Okidokis silma kass, mis oli välimuselt nagu ilves ja hästi suurt kasvu. Tõu nimi meleest läinud. olen küll igate pidi googeldanud aga ei midagi. Kas keegi oskab selle kohta midagi õelda?


Iseenesest oleks praegu hea aeg kiisu võtmiseks. Tuleb pikem puhkus ja kass saab kenasti koduga harjuda, ilma et ta peaks ihuüksi meid koju ootama. Ja kui ma ise kodus olen, on teda ka lihtsam koduste hügieeninõuetega harjutada.

Millist kassi me tahaks? Eks meil ole ka omad nõudmised.
Daisy nõudmised: "kiisu võiks nurruda ja võiks emane olla."
Miks emane? "Siis tuleks palju armsaid poegi, keda saab sülle võtta" - ühesõnsaga solgutada!

Kristella nõudmised: "välimuse poolest pole vahet, peasi, et poegi hakkaks sünnitama. Ja kindlasti ei tohi kass minu voodisse minna!"

Ok, nali naljaks! Saripoegijat ma niikuinii ei taha! Värvi poolest võiks vist valge olla... Sugu on nii ja naa, minu poolest võiks emane olla (mitte samal põhjusel, mis lapsed välja tõid). Timmo arvab, et võiks ikka isane olla. Ma ei tea, ma nagu veidi kardan et isane kass hakkab sirtsutama, olen nii paljudelt seda kuulnud. Mul oli kunagi ilus suur must isane kass, tema muidugi ei sirtsutanud...
Siinkohal oskavad ehk kassiomanikud paremini kaasa rääkida!

Olen varjupaikade kodulehti samuti uurinud. Päris koha peale ei tahaks minna, kardan, et hakkab hale ja sellega võib mul kassi võtmine üle piiri lihtsalt minna. Kiisupoegi seal väga tihti pole ka.

Hiljem, kui lapsed magavad, hakkan Soov`i ja Kuldset Börsi läbi kammima. Äkki leian omale valge lumepalli enne neid musti jõule.


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Kassi võtmine