EEVA naistekas

Neljapäev, 18. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Meik - kui palju ja mida kasutan

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Tere!
Täna kirjutan teile kosmeetikatoodetest, mida ilmselt tervel talveperioodil kasutan. Mõnda rohkem, teist jälle harvemini. Ikka vastavalt olukorrale ja vajadusele. Paletid on üksteise peale laotud, ülejäänud esemed on topsikus püsti. Kui otsustan meigi teha vannitoas, siis haaran kõik need endaga maalritööks kaasa.

 

Mõne arvest on tooteid kindlasti paganama palju, aga saladuskatte alla võin õelda, et mul on garderoobis veel umbes 5 liitrine kohver peaaegu pilgeni täis. Eks ma kasutan neid kohvris olevaid ka, aga põhirõhk on hetkel neil väljavalitud toodetel.

Vanasti, no nii 12a tagasi, oli mul ainult jumestuskreem silmapliiats ja ripsmetušš. Aaa üks lauvärv ka...sinine...erksinine :D Püha püss, milline ma siis välja nägin! Tegelikult on mul sellest ajastust üks pilt ka täitsa olemas, aga kuna ma pole seal üksi, siis ei hakka lisama :D Eks, Mari? :D

Ma ei meigi end igapäevaselt, kodus olen enamjaolt üsna tont. Suvel pole probleemi, siis on ilus jume peal ja nahk tunduvalt ilusam, ning võin ka meigita inimesi hirmutamata ringi liikuda.

image
Põhi
Põhjaks kasutan vahest vaid BB-kreemi, milleks on Bourjois Bronzing BBcream. Värv on tal üsna ehmatav, aga kui kenasti laiali ajada, jääb küllaltki vaevumärgatav kiht. Mul on nägu heledam kui ülejäänud keha, see bb-kreem ühtlustab kogu komplekti kenasti ära. Lisaks saab seda bb-kreemi edukalt jumestuskreemisse segada, kui talvine on nahale liialt heledaks jäänud.

Kui rohkem krohvin, siis alustan Bourjois Bronzing primerist - jällegi ühtlustab heledama näonaha ülejäänud kehaga. Lemmik primer mul, kahjuks varsti saab otsa! Primeri peale kannan jumestuskreemi, milleks hetkel on Dior Nude.

Kui mul on vaja peitetööd teha, siis kasutan Garnieri rullikut või Fit Me peitepulka. Mõlemad on väga head! Kasutan vastavalt olukorrale, Fit Me peidab rohkem!

Juhul, kui soovin edasi ka kontuurimise ja põskedele puna andmisega tegeleda, kasutan Loreal Magique BB-puudrit. Matistab ja pintslid liiguvad ka nahal paremini edasi-tagasi. Puudrit kasutan E.L.F pintsliga. Karbi allkorrusel on küll mingi svamm, aga see pole mugav kasutada.

image
Kontuurimist ja muud viimistlust harrastan veidi harvem.

Kontuurimiseks kasutan hetkel E.L.F Cool Bronzerit. Kasutan ainult seda alt vasakust nurgast tooni. Kui nüüd päris aus olla, oleks mul VAJA uut kontuurimispuudrit. Isegi mu suures kohvris ei leidu miskit selleks otstarbeks. Äkki keegi oskab midagi soovitada?

Põskedel kasutan hetkel Manhattani põsepuna. Samast karbist näpsan vahest ka eraldi highlighter`it aga põskedele kandes segan kolme tooni omavehel. Lemmik põsepuna! Olen vahelduva eduga ka teisi proovinud, aga alati tulen selle juurde tagasi.

image
Kulmud, silmad
Kulmud värvin Bourjois pliiatsiga. Ripsmeid koolutan Tweezerman`i koolutajaga. Silmapliiatsina on kasutusel Avoni pliiats ja ripsmetušš YSL Shocking. Vahel kasutan ka Sleek Au Naturel lauvärve ja theBalm lauvärviprimerit. (Lauvärve näete lähemalt siin.) image
Huuled.
Ma ei hakanud ühtki huuletoodet pildile tooma, Mul on neid nii palju ja kasutan erinevad, sellist kindlat polegi.

Võibolla keegi nüüd mõtleb, kui kaua ma end valmis sätin. Tavaliselt mul läheb hommikuti 10-15 min, kui on tuju rohkem üles lüüa ja kasutan rohkem asju, siis kuni 30 min. See on siis aeg, mis kulub mul näopiirkonnale.

Ja kogu selle sodi pesen maha mõnusa Bourjoisi näopesukreemiga, millest kirjutasin siin. Kõige lõpuks kasutan uut lemmikut, Nurme sügavpuhastavat seepi.

Kas olete nendest midagi kasutanud? Millised tegevused teie meigirutiinist puuduvad? Kontuurimine? Lauvärvid? Või on hoopis midagi veel lisaks?


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Meik - kui palju ja mida kasutan