EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Royal Treatment of Hair

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Olen siiralt vaimustuses mõned nädalad kasutusel olnud Farouk Royal Treatment by CHI šampoonist ja palsamist, tegu on tõsimeeli viimaste aastate parimate toodetega! Vähemalt nende kontekstis, mis minu kasutuses on olnud ning kasutanud olen päris erinevaid asju, võite mu varasemaid blogisissekanded neil teemadel üles otsida).

 

***

I´m sencierely impressed of Farouk Royal Treatment by CHI shampoo and conditioner which I have been using couple of weeks now. They´re really the best ones I have tried lately and I have used quite different things (you can read my previous posts abuot hair care).

IMG_2128.JPG
Aga alustagem algusest. Kuna tegemist on minu jaoks täitsa uue brändi ja juuksehooldussarjaga, siis uurisin pisut selle tausta. Tegu on USA-s 80-datel aastatel, Farouk Shami poolt loodud juuksehooldussarjaga. Farouk Shami on ise olnud tegevjuuksur ning allergiline paljudele ainetele, mida juuksehooldustooted sageli sisaldavad. Sellest tulenevalt sündiski ohutu ja turvaline juuksehooldussari nii juuksuritele kui ka sarja klientidele-kasutajatele. Turvalisus ja ohutus seisnevad selles, et kõik Farouk´i juuksehooldustooted on parabeeni-, sulfaadi- ja silikoonivabad ning koostisained on looduslikku päritolu.
Farouk Systems toodab täna mitmeid erinevaid kaubamärke: CHI, CHI Man, CHI Organics ning minu poolt täna põhjalikumalt räägitav Farouk Royal Treatment by CHI.

***
But let´s start from the beginning. As this brand and whole hair products range is new for me I investigated it´s background a little. Farouk history started from US in 1980-s. Farouk Shami, who was hairdresser himself and allergic to many components that hair care products usually contain, was the founder of this range and company. He´s target was to create his fellow hair artists a safer workplace environment free of chemicals. Safety for end consumer lays in fact that all Farouk hair care products are free of parabens, sulfates and silicones; plus it´s ingredients are natural. 
Farouk Systems produces today different hair care ranges: CHI, CHI Man, CHI Organics and Farouk Royal Treatment by Chi which I have tried.
Farouk Royal Treatment by CHI

Farouk Royal Treatment by CHI on juuksehooldussari, mis põhineb luksuslikul valgel trühvlil ja pärlitel. Valge trühvel seetõttu, et see on üks rikkalikumaid B-vitamiini allikaid maailmas, mis on keratiini eelkäija, lisades juustele tugevust ning vältides rabedust ja murumist. Pärli, kui loodusliku UV-filtri koostis sisaldab 22 aminohapet, niisutajaid, proteiine, B-vitamiini ja polüsahhariide, mis aitavad juukse soomuskihti siluda, mistõttu jäävad juuksed kaunilt säravad ja terved. Lisaks aitab pärl säilitada juuste loomulikku värvust. Kokkuvõtlikult on Royal Treatment sarja eesmärk harmoonia ja tasakaalu loomine ning eesmärgiks terved ja säravad juuksed. Ilus jutt, kas pole? Aga nii uskumatu kui see ka pole, siis see kõik tundub ka praktikas toimivat…

***

Farouk Royal Treatment by Chi is hair care products range that is based on luxurious white truffle and pearls. White truffle is one of the richest source of natural B vitamin, adds strength and helps prevent hair breakage. Pearl as natural UV-filter includes 22 amino acids, moisturizers, proteins, B-vitamin and polysaccharides. It helps to smooth the hair´s cuticle and leaves hair healthy and shiny. In general the purpose of Royal Treatment range is to create harmony and balance for healthy and shiny hair. Nice story, huh? But as beautiful as it sounds it actually seems to work in real life as well…

IMG_2129.JPG

IMG_2133.JPGSuper Volume Shampoo
Toote kirjeldus: See šampoon annab erilise kohevuse, niisutades ja lisades samaaegselt juustele tugevust.
Tegelikkus: Esimesest pesust alates olen olnud siiralt üllatunud, sest kõigist elu jooksul kasutatud šampoonidest erineb see sellega, et juba pesemise käigus jäävad juuksed nii pehmed ja siidised, et palsami järgi pole vajadust! Mul on kuivad ja palju töödeldud juuksed ning mitte kunagi varem pole ükski šampoon suutnud mu juukseid nii pehmeks ja siidiseks muuta! Seega tõepoolest – šampoon tugevdab ja niisutab juukseid täiesti tuntavalt. Samuti on šampooni lõhn nii hea…  Ahjaa, ja kiidulaulu lõpetuseks tuleb tunnistada, et šampooni kulub pesu kohta väga vähe, mis on jällegi võrreldes varem kasutatud šampoonidega võrreldes suur eelis.
Mis puudutab kohevust, siis ka see lubadus toimib. Juuksed püsivad kaua puhtad (minu puhul 3-4 päeva) ning kohevus ei kao. Aga pean tunnistama, et päris 1:1-le ei saa ma kohevuse säilimist šampooni arvele kirjutada, sest kasutan alati ka Tigi Bed Head Small Talk (osta saab siit) viimistlusvahendit, et oma ludud juuksed korralikult kohevaks saada. Aga siiski, sellele šampoonile võin küll pikemaks ajaks truuks jääda!
Eestis saab seda šampooni osta erinevatest juuksurisalongidest, aga ka siit veebipoest.

***

Super Volume Shampoo
Description: Extra gentle formula creates rich lather, adds moisture, provides exceptional volume and incredible body.
Real results: from the beginning of my first hair wash I´m sincerely surprised. All those shampoos I have used in my life this on is really special. My hair are dry, colored and get active treatment (heating mostly) and already during the hair wash they turn so soft and silky that there is no need for conditioner! Really – this shampoo works like a miracle with my hair: it really moisturizes and gives strength. And the scent of the shampoo is soooo good… Oh, and one more thing – the amount of shampoo needed for one wash is really tiny, again one benefit compared to other previously used shampoos. 
About volume – this promise works as well. My hair stay clean for 3-4 days and volume doesn´t disappear. I have to admit that I can´t write it 100% to Farouk shampoo as I use always some additional finishing products, this time I used Tigi Bed Head Small Talk. But anyway, I will definitely buy this shampoo again!

IMG_2130.JPG
Aqua Charge Palsam
Toote kirjeldus: Igapäevane palsam juuste seisundi tasakaalustamiseks ja pusade lahtiharutamiseks. Aitab kõrvaldada staatilist elektrit ning annab läiget.
Tegelikkus: kuna peale Super Volume šampooni kasutamist on juuksed juba pehmed ja siidised, siis šampooni mõju on raske hinnata :) Kahtlemata teeb see juuksed veel grammikese siidisemaks ja pehmemaks. Palsami kulu on küll pisut suurem kui šampoonil, aga täiesti mõistlik sellegipoolest, Ja ütlen ausalt, palsami arvelt ma kunagi kokku ei hoia – pigem olgu rohkem, siis on süda rahul, et niisutus on täielik :) Vaatasin, et Royal Treatment sarjas on ka Intense Moisture palsam, järgmisena tahaks ka seda proovida.
Eestis saad seda palsamit osta juuksurisalongisest ning siit veebipoest.

 Intense Moisture Conditioner
Description:
Daily Conditioner which offers balanced conditioning, eliminates static and leaves hair free of tangles, and adds shine.
Real life: After using the Super Volume shampoo it´s really hard to evaluate the qualities of this conditioner. It definitely leaves hair soft and silky, I can´t deny that. For next I would like to try Intense Moisture conditioner from Royal Treatment range as it´s description seems to fit my damaged hair perfectly.

IMG_2132.JPG
Lugu sai pikk :) Aga tõesti, soovitan teil proovida Farouk´i Royal Treatment juuksehooldussarja, vähemalt mina tahaks proovida nüüd kõiki sellesse sarja kuuluvaid tooteid :) Hetkel ma Pearl Complex´ist ei kirjuta, sellest juba mõni teine kord.
***
I’ll skip review of Pearl Complex today as you probably are tired of this reading already :) But really, I suggest you to try Farouk Royal Treatment hair care range, at least I would like to try every product they have! 

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Royal Treatment of Hair