EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Mis ma vahepeal teinud olen

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Jutustan vahepeal oma tegemistest. No ikka valikuliselt, nagu alati :D

Üleeile hakkasin endale suure tuhinaga põlvikuid kuduma. Ma tean jahh, et pidin ikka mütsi tegema hakkama, aga jalad külmetasid ja selliseid põlvikuid nagu mina tahtsin, poes ei olnud!
Nii kui lapsed nägid, et ma koon, oli neil ka igasugu asju vaja. Kristella valvas mul lausa kõrval, et kohe kui mul valmis saab, hakkaks ma talle sääriseid kuduma. Kujutage ette, mul oli PÕLVIKUST 5cm kootud ja tema küsis, et kas varsti saab valmis! Nojah, mis see siis ikka ära ole: teed korra varrastega lõngakeras sihka-sahka ja terve perel on karupüksid ja kampsunid olemas :D

 

Ostsin uued vardad ka. Igal aastal, kui sügisel/talvel vardad kätte võtan, satun esiti nii hoogu, et koon sõrme villi. Need uuemad vardad tundusid kuidagi pehmemad. Muidu kudusin veneaegsetega, need on hästi tugevad ja kõvad. Siinkohal: tere ema! (tema vardad :D) Sõrm seekord, uute varrastega, suure kudumise peale igal-juhul villi ei läinud.

Täna käisime ka kohalikul jõulumaal. Nagu ikka: meisterdati, tantsiti, tehti piparkooke, vaadati teatrit ja jõuluvana käis ka. Teile tahtsin aga hoopis näidata selliseid vilditud päid: image
Nii kui uksest sisse sain, hüüdsin üllatusest "Oi, Ilves!" Siis nägin, et tegelasi on teisigi.
No on ju lahedad! Sellised võiks endalgi riiulil olla. Oma pereliikmetega sel juhul, portreepiltide asemel. Ma juba kujutan ette kui mõnusad juuksed mul oleks :D image
No on ikka andekas inimene, kes need valmis teinud on! Eriti aega süveneda polnud, aga kuulsin, et tegija pidavat Mõisakülast olema. Ma nüüd ei mäleta enam ka, mis ajani see näitus Karksi-Nuia kultuurikeskuses avatud oli, aga hea meelega läheks vaataks veel korra üle!
Kas tunnete mõne näo ära?

image
image
Mis siis veel?
Piparkoogiteigent olen teinud ja lausa mitut sorti! Ühe laari tegin oma vana lemmikut. No sellest taignast tulevad nii head piparkoogid - täielik kindla peale minek! Siis tegin ühe portsu valget piparkoogitaigent. Esimest korda! Mingi päev teen prooviküpsetamise ka ära. Taigen oli küll hea!

Hommikul rääkisime ühe teise Jaanikaga apelsini maitselisest piparkoogi taignast ja just, mõnda aega tagasi, nägin et üks kolmas jaanika pani oma blogisse apelsinipiparkookide retsepti üles. Ma muidugi süvenenud veel pole, aga kui rohkem aega, vaatan üle.
Mõtlesin juba ka piparkookide kaunistamise peale ja meenus ühe neljanda Jaanika netipoe soovitus(http://tordimaailm.ee/pood/), ilmselt sealt tellin mingeid nonparelle.
Jah, päris palju Jaanikaid! :D

Aga nüüd ma lähen magama! Hoolimata sellest, et mul on Bloglovinis järjekorras 66 lugemata postitust!


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Mis ma vahepeal teinud olen