EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Tootearvustus: mõnusalt kreemjad huuleläiked Avonilt

Postitas blogisse: IluExpress
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Mul on siiralt-siiralt kahju, et kool on hetkel mu vabast ajast 99% röövinud ja uneajast samuti 30%. Ma tõesti ei kujuta ette, kuidas praegu kõike niimodi meile hunnikusse kuhjatakse, kuid ma olen omadega täiesti läbi põlenud ja seetõttu vabandaksin ka siiralt teie ees, et nii harva postitusi juurde tuleb. Lihtsalt ei ole mahti, ükskõik kui suur ka tahtmine pole (kuigi ma tahaks teile väga-väga ühest uuest poest Tartus rääkida, kust ma sain niii palju ilukaupa põhimõtteliselt ilma rahata, sest hinnad on niivõrd odavad, püüan sellest kõigest juttu teha pühapäeval) :(


Küll aga ei suuda ja ei saa ma teid jätta arvustusteta. Avon teeb usinalt koostööd minu blogiga ning seetõttu saan teile taaskord jupikaupa Avoni uuemaid talviseid tooteid tutvustada.
Täna võtame luubi alla uued Diamond Kisses sarja huuleläiked, mis varsti-varsti ka kataloogidesse müügile tulevad :)
image

Avon Diamond Kisses huuleläige - toon pink twinkle ja diamond mauve

Nendes kristallikesi meenutavates topsikestes peituvad armsalt roosaka alatooniga huuleläiked, mille toonivalikust saadeti minule proovimiseks kaks ning hetkel ei ole mul informatsiooni, kui palju neid üldse kokku võib olla.

Topsikesed on muidugi hästi nunnud, glamuursed ja võtavad meigikotis vähe ruumi, kuid tooteid katsetades sain aru, et selline näppepidi kuskil huuleläikepotsikus mätserdamine mulle ei meeldi ning ega see just kõige hügieenilisem ka pole...

image

(toon - pink twinkle)

Teadagi, et huuleläiked on veidikene venivad ja kerge kleepuvusega ning see teebki natukene ebamugavaks toote kättesaamise. Küll aga tasuks appi võtta huulepintsel. Selle abil on huuleläike pealekandmine lapsemäng ning samuti jäävad sõrmed puhtaks ja kontuur tuleb täpne. 

image

(toon - diamond mauve)

Topsikeste seest on tunda mõnusalt marjast lõhna ning minu arvates on see lõhn just sobiv nende toodete värvusega. Kreemikad roosakad toonid, mis on potikese sees ja nahal väga tugeva pigmendiga, kuid huultel käituvad hoopis õrnemini ja annavad tooni asemel hoopiski tagasihoidlikku läiget. 

image

(toonid vasakult paremale - diamond mauve ja pink twinkle)

Huuleläige ise on väga mõnus ja totaalselt hea püsivusega. Ma olen tõeliselt hämmingus selle toote püsivuses. Ma poleks ealeski oodanud, et sellisest imearmsast pakendist võib väljuda midagi nii tugevat. 

Ma tegelikult pole eriline huuleläigete armastaja ning puhtalt seetõttu, et vähe on neid, mis kleepuma ei hakka. See on lihtsalt niivõrd ebameeldiv tunne, kui huuled kogu aeg justkui liimiga koos oleksid ja enne rääkima või sööma hakkamist tuleb neid esmalt lahti venitada. Huhh minu õnneks, Avoni uue huuleläikega seda probleemi ei ole ning huuled ei jää kleepuma. Õrnalt nad küll liimuvad kokku, aga sama kergelt tulevad nad ka lahti. 

image

(ülevalt alla - pink twinkle ja diamond mauve)

Tubli kiitus veelkord püsivusele. Ka see kerge toon, mida mõlemad värvitoonid annavad jääb püsima sama kauaks kui läige. Tõesti ma võin teile kinnitada, et tulemus püsib värskena rohkem kui tund ja isegi süües pole kõik maha kulunud, kerge läige jääb ikka, kuid otseloomulikult vajavad huuled sellisel juhul peale lõunapausi värskendust.

Kui ma peaksin kirjeldama kumbagi tooni, siis võiksin öelda, et pink twinkle on pigem sellisem hmm... erksam ja tumedam, kuigi tundub just vastupidiselt heledam. Huultel reageerib see hoopis teistmoodi kui esmalt potsikukeses tundub. Sellele on lisatud hulganisti säravaid täpikesi ning see teeb tulemuse säravalt läikivaks, ehk siis 3in1 - värv, sära, läige!

Diamond mauve on minu arvates küll see, millest täielikult puudust tundsin. See on tagasihoidlik beežikas/roosakas, kuid jätab huuled siiski kerge pigmendiga ja teeb huulepinda veidike heledamaks. Selliseid vahepealseid variante ma veel eriti kohanud polegi, mis viiksid huuli lähemale "nudele", kuid ei jää seejuures võltsid. 

Sellest värvitoonist säravaid täpikesi otsida on sama, mis on nõela otsimine heinakuhjast ja mulle see täiesti sobib. Loomulikkus - see on ju ilu saladus! :)

Avon Diamond Kisses huuleläiked jõuavad kohe-kohe ka kataloogidesse, hoidke silmad-kõrvad lahti! :)

Hindeks 7/10

Kullakesed, olge tublid ja hoidke end, ma tõesti tõesti igatsen teid ja neid teemasid, millest rääkdia on oioi kui palju, kuid küll ma varsti ree peale tagasi saan! :)

Eliise

Olen Eliise Tartust, tegelen iluuisutamisega ja armastan ülekõige shoppamist. Minu blogi on kindlasti huvitav neile, kes soovivad lugeda toodete arvustusi ning mõningaid nippe, mis on iluga seotud.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eliise Tootearvustus: mõnusalt kreemjad huuleläiked Avonilt